Deputatul PSD Horia Grama il demasca si el pe mascariciul veterinar Dan Manolachescu, aservit iredentismului maghiar din Covasna!

January 27, 2010 •Dan Manolachescu, Horia Grama, iredentism, PSD, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1313

Horia Grama (foto), deputat PSD de Covasna: „Manolăchescu, un nou premiu: Ordinul Meritul Marelui Român pe Lângă Maghiari”

„Schimbarea prefectului e cea mai mare pierdere pentru comunitatea românească. Toată conducerea locală e în mâna UDMR. Normal era să fi e un prefect propus de partidele româneşti, să fi e un echilibru de putere. De aceea, mi se pare lamentabilă negocierea făcută de PD-L cu UDMR. PD-L e varză la nivel judeţean! Dacă ar fi oferit la schimb un vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, un viceprimar la Sfântu-Gheorghe, mai înţelegeam. Dar PD-L a pierdut tot! Mai mult, au pierdut şi din funcţiile pe care le-au avut când erau în coaliţie cu noi, la guvernare. De la 18 deconcentrate, au ajuns să aibă acum doar 11! Vor fi puşi în situaţia să-şi dea oameni afară! Ce au câştigat? Nimic! Peste toate, negocierile s-au purtat în afara cadrului statutar al PD-L. Baciu nu a fost anunţat, nu a semnat protocolul, pe care şi-au pus semnătura preşedintele organizaţiei din Sfântu-Gheorghe şi primarul Braşovului! Cum vine asta? Cum vede domnul Scripcaru interesele comunităţii româneşti din Covasna, când vine aici şi dă totul UDMR? Ce-ar zice românii din Braşov dacă ar auzi ce face dumnealui pentru românii din Covasna? Mai mult decât atât, problemele din Covasna au ajuns un fel de supapă de refulare la Braşov. La Direcţia Vamală va veni, aud, un udemerist din Braşov, şi tot de acolo ar putea fi impus şi un subprefect! Îşi face domnul Scripcaru obligaţiile pe spatele celor din Covasna? În ce-l priveşte pe domnul Manolăchescu, mă face să râd, zice că el a câştigat 100%! Păi, de ce nu le-a lăsat udemeriştilor toate deconcentratele, să fi e, clar, 100%? Mă aştept să mai ia domnul Manolăchescu un premiu, Ordinul Meritul Marelui Român pe Lângă Maghiari! Pentru că le-a făcut jocul, total! Oricum, mă aştept ca UDMR să treacă la o purifi care etnică în instituţii. Etnică, dar şi politică. Aşa cum fac în toate instituţiile pe care le conduc. Uitaţi-vă, se mai respectă undeva procentul de 25 la sută români în instituţii? Doar acolo unde sunt directori români. În momentul în care se vor reduce posturile în administraţie, vor da afară în primul rând români. Ceea ce a obţinut acum UDMR, e un mare pas spre autonomie. Sunt fericiţi că au un prefect aşa cum l-au vrut, „să nici nu ştii că există”! Păi da, că aici nici nu mai contează decât administraţia locală, nu trebuie să mai existe reprezentantul Guvernului în teritoriu! Eu îi doresc domnului prefect să nu mai aibă alte probleme cu DNA şi să nu mai umple sertarele biroului său cu hotărâri de consilii locale neatacate, pentru că sunt ilegale! Eu vă spun, dacă UDMR ar avea minte, l-ar pune pe fostul prefect în funcţia de subprefect, pentru că domnul Codrin Munteanu e un excelent jurist şi i-ar feri de multe greşeli. Dar, mă îndoiesc foarte tare că au această capacitate. N-au nevoie de cineva acolo care să ştie ce ilegalităţi fac”.
Sursa: Condeiul ardelean

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Deputatul PSD Horia Grama il demasca si el pe mascariciul veterinar Dan Manolachescu, aservit iredentismului maghiar din Covasna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Deputatul PSD Horia Grama il demasca si el pe mascariciul veterinar Dan Manolachescu, aservit iredentismului maghiar din Covasna!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/deputatul-psd-horia-grama-il-demasca-si-el-pe-mascariciul-veterinar-dan-manolachescu-aservit-iredentismului-maghiar-din-covasna-2/