DOCUMENT. Criza e doar in buzunarele prostilor. Primarul Antal Arpad a cheltuit 30.000 lei pentru mici, bere si concerte!

May 21, 2010 •Antal Arpad, antiromanism, PCM, semidoct, Sfantu Gheorghe, UDMR •Views: 1425

Pe timp de criza, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad (foto), a cheltiut din fonduri publice nu mai putin de 3 miliarde de lei vechi pentru organizarea zilelor orasului.

Criza economica afecteaza doar salariile si pensiile, bursele studentilor si indemnizatiile mamelor, nu si pofta de cheltuiala a alesilor. Suma cheltuita in 2010 de catre Primaria Sfantu Gheorghe pentru organizarea zilelor orasului este identica cu cea din 2009 si mai mult decat dubla fata de suma cheltuita in 2007.

Fonduri Ptr Zilele Sf Gheorghe

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to DOCUMENT. Criza e doar in buzunarele prostilor. Primarul Antal Arpad a cheltuit 30.000 lei pentru mici, bere si concerte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Criza e doar in buzunarele prostilor. Primarul Antal Arpad a cheltuit 30.000 lei pentru mici, bere si concerte!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-criza-e-doar-in-buzunarele-prostilor-primarul-antal-arpad-a-cheltuit-30-000-lei-pentru-mici-bere-si-concerte-2/