DOCUMENT: De ce nu au "secuii" bani? Primarul UDMR Antal Arpad dubleza fondurile publice alocate pentru paranghelii!

March 16, 2010 • Antal Arpad, Covasna, discriminarea romanilor, PCM, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR • Views: 1098

In timp ce locuitorii orasului Sfantu Gheorghe, unul din epicentrele iredentismului maghiar promovat pe bani publici de catre organizatiile nationalist-sovine ale maghiarilor din Romania, UDMR si PCM, se zbat intr-o saracie lucie pe salarii de 600-700 de lei, primarul Antal Arpad (foto) sparge in 2010, la fel ca si in 2009, peste 70.000 de euro pentru organizarea manifestarii “Zilele Sfantu Gheorghe”. Anul acesta Bad Boys Blue, Compact si Puya le vor tine de foame si caldura locuitorilor orasului, fie ei maghiari sau romani, dupa cum se lauda Antal pe pagina de internet a primariei.

De la instalarea actualului primar, in iunie 2008, fondurile publice alocate acestei manifestari s-au dublat, iar criza economica crunta in care se zbate Romania nu a afectat deloc planurile bolnave ale primarului Antal Arpad de a da paine si circ locuitorilor orasului.
Antal Arpad este acelasi primar UDMR care urla in urma cu cateva luni de zile ca Bucurestiul la ia banii “secuilor” sai si ca de aia asa-zisul “tinut secuiesc”, pe care il moseste si din care ar dori ca romanii sa dispara, o duce atat de rau.

Fonduri Ptr Zilele Sf Gheorghe

2 Responses to DOCUMENT: De ce nu au "secuii" bani? Primarul UDMR Antal Arpad dubleza fondurile publice alocate pentru paranghelii!

  1. din ardeal. says:
  2. Ion Ciobanu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend