DOCUMENT. Harghita si Covasna nu mai sunt Romania! Ministrul Vasile Blaga – un maimutoi in fata prefectilor de Harghita si Covasna!

May 31, 2010 • antiromanism, discriminarea romanilor, Ladanyi Laszlo-Zsolt, Miercurea Ciuc, PCM, Prefectura Harghita, revizionism maghiar, separatism etnic, sovinism maghiar, Tinutul Secuiesc, UDMR • Views: 5036

Dupa cum aratam aici, prefectul judetului Harghita, UDMR-istul Ladany Laszlo-Zsolt (foto), si-a pus mandatul in slujba complicitatii cu actiunile anti-constitutionale si revizioniste promovate de catre UDMR si PCM pe teritoriul judetului Harghita. Fiind probabil amnezic, Ladany uita ca se afla in Romania si nu in Ungaria, si ca a jurat sa apere Constitutia Romaniei si nu pe cea a Ungariei.

Asadar, i-am sesizat prefectului de Harghita faptul ca mai multe institutii publice din judet, conduse de reprezentati ai UDMR sau PCM, nu arboreaza, conform legii, drapelul national al Romaniei pe sediile lor (foto aici). Desi Ladany este platit gras din bani publici tocmai pentru a veghea la respectarea prevederilor legale in vigoare, acesta se “deranjeaza” abia dupa ce l-am sesizat, informandu-ma ca a cerut institutiilor publice in cauza sa arboreze drapelul national al Romaniei in mod permanent. Sa ii multumim pe aceasta cale domnului prefect Ladany ca se roaga, la propriu, de reprezentatii UDMR din teritoriu sa arboreze drapelul national al Romaniei pe cladiri ale statului roman!
Stupefiant este insa raspunsul prefectului Ladany in cazul inscriptiilor “Kozseghaza” amplasate pe primariile prin judetul Harghita de reprezentatii comunitatii maghiare din Romania (foto aici): “nu sunt denumiri oficiale a institutiilor ci denumiri populare specifice zonelor si care apar pe cladiri inca din constructie din anii 1930-1940”. Bineinteles ca prefectul Ladany nu solicita indepartarea acestora de pe cladirile institutiilor publice. Repet, stupefiant! Cu atat mai mult cu cat asupra ilegalitatii amplasarii acestor inscriptii exclusiv in limba maghiara pe cladiri publice ale administratiei publice locale s-a pronuntat deja ministrul Vasile Blaga, care a subliniat faptul ca amplasarea acestora este ilegala.

adresa 3482 Prefectura Harghita

27 Responses to DOCUMENT. Harghita si Covasna nu mai sunt Romania! Ministrul Vasile Blaga – un maimutoi in fata prefectilor de Harghita si Covasna!

  1. Ion Ciobanu says:
  2. Ion Ciobanu says:
  3. Ion Ciobanu says:
  4. Ion Ciobanu says:
  5. absolut obiectiv says:
  6. Ion Ciobanu says:
  7. Românescu' says:
  8. Ion Ciobanu says:
  9. Un sobolan ce detesta extremistii homofobi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend