DOCUMENT. Primarul Antal Arpad varsa 60.000 lei in conturile unei firme private, pentru ridicarea masinilor parcate ilegal!

May 18, 2010 •Antal Arpad, Covasna, PCM, Sfantu Gheorghe, UDMR •Views: 1794

In an de criza, cand cutitul a ajuns deja la os si chipurile, cei care ne conduc ar trebui sa fie mai cumpatati cu banul public, primarul din Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad (foto), angajeaza, pe bani publici, o firma privata sa ridice masinile parcate ilegal pe raza municipiului. Si pentru asta arunca 60.000 de lei din banul public direct in conturile unei firme private pentru un contract valabil pana la finele lui 2010. Ar fi interesant de stiut cum a fost aleasa firma si cat platesc pagubitii aceleiasi firme pentru a recupera masina!

Contract – Autovehicule Parcate Neregulamentar Sfantu Gheorghe

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to DOCUMENT. Primarul Antal Arpad varsa 60.000 lei in conturile unei firme private, pentru ridicarea masinilor parcate ilegal!

  1. Ion Ciobanu says:
  2. Anton Pann says:
  3. Anton Pann says:
  4. Dan Tanasa says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Primarul Antal Arpad varsa 60.000 lei in conturile unei firme private, pentru ridicarea masinilor parcate ilegal!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-primarul-antal-arpad-varsa-60-000-lei-in-conturile-unei-firme-private-pentru-ridicarea-masinilor-parcate-ilegal-2/