DOCUMENT. Sute de mii de lei alocați de CJ Harghita pentru ”întărirea poziției pe piață a atracțiilor și valorilor ținutului secuiesc”

August 8, 2012 •antiromanism, Borboly Csaba, Consiliul Judetean Harghita, discriminarea romanilor, extremism maghiar, Harghita, iredentism, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1420

Consiliul Județean Harghita (CJ) a adoptat la sfârșitul lunii iunie a.c. Hotărârea nr. 222/2012 privind modificarea bugetului prin redistribuirea sumelor alocate pentru diferitele activități în cadrul ”Programului de promovare turistică și cultural turistică al județului Harghita pe anul 2012” aprobat prin Hotărârea nr. 84/2012 al Consiliului Județean Harghita. Scopul declarat al acestui program de ”promovare turistică” este, conform acestei hotărâri, nici mai mult nici mai puțin decât ”întărirea poziției pe piață a atracțiilor și valorilor ținutului secuiesc”.

Cu alte cuvinte, întreaga sumă este destinată promovării exclusiv a limbii maghiare, a tradițiilor și obiceiurilor maghiare și a destinațiilor turistice maghiare din județul Harghita, românii fiind în totalitate excluși din acest program.

Conform aceleiași hotărâri, suma alocată din bugetul public al CJ Harghita pentru ”întărirea poziției pe piață a atracțiilor și valorilor ținutului secuiesc” este de 330.000 lei (aprox. 72.000 euro).

Rezultatele obținute în 2011 de acest program

Bugetul pe 2012 al acestui program

  Detalii complete cu privire la acest program puteți obține aici.
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to DOCUMENT. Sute de mii de lei alocați de CJ Harghita pentru ”întărirea poziției pe piață a atracțiilor și valorilor ținutului secuiesc”

  1. Justitiarul says:

    cine poate oase roade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT. Sute de mii de lei alocați de CJ Harghita pentru ”întărirea poziției pe piață a atracțiilor și valorilor ținutului secuiesc”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-sute-de-mii-de-lei-alocati-de-cj-harghita-pentru-intarirea-pozitiei-pe-piata-a-atractiilor-si-valorilor-tinutului-secuiesc/