DOCUMENTE. Cum împarte BANII PUBLICI Ministrul Culturii, UDMR-istul Kelemen Hunor: peste 7,3 milioane de lei pentru MONUMENTELE MAGHIARE din Harghita și Covasna și DOAR 90.000 de lei pentru restaurarea SARMIZEGETUSA REGIA!

November 11, 2011 •antiromanism, iredentism, Kelemen Hunor, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1269

Am arătat aici, cu documente, cum au fost alocati peste 7,3 milioane de lei in mandatul actualului ministru al Culturii, UDMR-istul Kelemen Hunor (foto), pentru finanțarea monumentelor maghiare din judetele Covasna si Harghita, pentru ca mai apoi liderii UDMR sa susțină, cu un tupeu cat se poate de abject, faptul că maghiarii din România nu au destule drepturi pentru a-și păstra identitatea si ca pentru asta au nevoie de autonomia pe criterii etnice. 
Pentru a dovedi incă odată șovinismul și antiromânismul promovat de

UDMR, am solicitat Ministerului Culturii să îmi comunice sumele de bani alocate pentru finanțarea complexului Sarmizegetusa Regia, un monument aflat pe Lista Patrimoniului Mondial – UNESCO. Datele de mai jos vorbesc de la sine. In timp ce a turnat peste 7,3 milioane de lei in monumentele maghiare din Covasna si Harghita, “romanul” Kelemen Hunor nu a gasit decat 90.000 de lei pentru finantarea complexului dacic de la Sarmizegetusa Regia.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2011/08/criza-e-doar-pentru-prosti-peste-73.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENTE. Cum împarte BANII PUBLICI Ministrul Culturii, UDMR-istul Kelemen Hunor: peste 7,3 milioane de lei pentru MONUMENTELE MAGHIARE din Harghita și Covasna și DOAR 90.000 de lei pentru restaurarea SARMIZEGETUSA REGIA!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/documente-cum-imparte-banii-publici-ministrul-culturii-udmr-istul-kelemen-hunor-peste-73-milioane-de-lei-pentru-monumentele-maghiare-din-harghita-si-covasna-si-doar-90-000-de-lei-pentru-restaurare/