DOCUMENTE. Nesimtirea administratiei maghiare din HARCOV continua: peste 54.000 de lei pentru prima editie a "Zilelor tinutului secuiesc"!

June 18, 2010 •Consiliul Judetean Covasna, Consiliul Judetean Harghita, Consiliul Judetean Mures, discriminarea romanilor, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, UDMR •Views: 1584

Banii publici se taie din pensii si salarii, nu din finantarea actiunilor revizionist-sovine maghiare din Covasna si Harghita!
Criza economica ce afecteaza veniturile salariale ale celor care lucreaza in sectorul bugetar dar si ale pensionarilor nu a afectat deloc alocarile din fonduri publice pentru tot felul de manifestari revizioniste maghiare, organizate de UDMR si PCM in Covasna si Harghita.
Acesta este si cazul organizarii, pentru prima data, a “Zilelor tinutului secuiesc” de catre consiliile judetene din Covasna, Harghita si Mures. Desi toate trei apar pe afisul de promovare al acestei manifestari, desfasurata in perioada 13-21 mai 2010, se pare ca doar Consiliul Judetean Harghita a alocat suma de 54.854,92 lei pentru organizarea acestui eveniment in judetul Harghita, celelalte doua consilii judetene negand ca ar fi alocat fonduri pentru aceasta manifestare.


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to DOCUMENTE. Nesimtirea administratiei maghiare din HARCOV continua: peste 54.000 de lei pentru prima editie a "Zilelor tinutului secuiesc"!

  1. Adrian Negulescu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENTE. Nesimtirea administratiei maghiare din HARCOV continua: peste 54.000 de lei pentru prima editie a "Zilelor tinutului secuiesc"!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/documente-nesimtirea-administratiei-maghiare-din-harcov-continua-peste-54-000-de-lei-pentru-prima-editie-a-zilelor-tinutului-secuiesc-2/