DOCUMENTE. Președintele UDMR Gheorgheni, în acelasi timp membru al CJ Harghita și angajat la firma care derulează contracte de 1 milion de lei cu CJ Harghita! ALO, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE?

November 23, 2011 •Bende Sandor, Borboly Csaba, Consiliul Judetean Harghita, UDMR •Views: 1539

Borboly Csaba si Bende Sandor
Patronul firmei e chiar fratele presedintelui UDMR Gheorgheni
Declaratia de avere a UDMR-istului Bende Sandor, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Harghita si presedinte al organizatiei Gheorgheni a UDMR, coroborata cu lista licitatiilor publice atribuite de catre Consiliul Judetean Harghita, condus de UDMR-istul Borboly Csaba, scoate la iveala un conflict de interese flagrant al

carui protagonist este UDMR-istul Bende Sandor.

Conform declaratiei de avere, Bende Sandor este in acelasi timp consilier judetean si angajat la doua firme particulare, SC Electrica Serv SA si SC Electro Beta SRL. Directorul general al SC Electro Beta SRL, cu sediul in str. Sportivilor nr. 19, localitatea Toplita, este Bende Robert Jolt, fratele lui Bende Sandor.
Declaratie de avere a lui Bende Sandor
In ultimul an de zile, firma SC Electro Beta SRL a castigat doua contracte finantate din bugetul Consiliului Judetean Harghita, in valoare de aproape 1 milion de lei, pentru alimentarea cu energie electrica a unor zone neelectrificate din judetul Harghita. Asadar, SC Electro Beta SRL a avut un atu foarte important in castigarea celor doua licitatii, un atu pe care probabil ca altii nu l-au avut: fratele directorului SC Electro Beta SRL este consilier judetean, bun prieten cu presedintele CJ Harghita si presedinte UDMR Gheorgheni. 
Cele doua licitatii castigate de SC Electro Beta SRL apar mai jos si pot fi consultate si aici:

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to DOCUMENTE. Președintele UDMR Gheorgheni, în acelasi timp membru al CJ Harghita și angajat la firma care derulează contracte de 1 milion de lei cu CJ Harghita! ALO, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENTE. Președintele UDMR Gheorgheni, în acelasi timp membru al CJ Harghita și angajat la firma care derulează contracte de 1 milion de lei cu CJ Harghita! ALO, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/documente-presedintele-udmr-gheorgheni-in-acelasi-timp-membru-al-cj-harghita-si-angajat-la-firma-care-deruleaza-contracte-de-1-milion-de-lei-cu-cj-harghita-alo-agentia-nationala-de-integritate/