Dr. Csiki Csongor, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, acuzat de comportament ofensator!

March 25, 2011 •Informatia Harghitei, Miercurea Ciuc, UDMR •Views: 1487

Stare de tensiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc
Şefii de secţii solicită demiterea directorului medical, acuzat de comportament ofensator 
 
 
Şefii de secţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc solicită demiterea din funcţie a directorului medical, dr. Csiki Csongor (foto), pe care îl acuză de comportament jignitor şi ofensator.
Managerul spitalului, dr. Demeter Ferenc, a declarat că nemulţumirile au fost generate de intenţia conducerii de a organiza un ,,examen intern”, pentru posturile de şefi de secţie, în condiţiile în care contractele celor care ocupau aceste funcţii expirau.
Potrivit unor surse din cadrul spitalului, la şedinţa organizată pe această temă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, directorul medical, dr. Csiki Csongor, le-ar fi vorbit urât colegilor săi, pe care i-ar fi catalogat ca fiind învechiţi şi comunişti şi pe care i-ar fi ameninţat că îi poate schimba oricând doreşte.
Managerul spitalului, dr. Demeter, a refuzat să facă vreun comentariu despre ceea ce s-a întâmplat la respectiva şedinţă, dar a recunoscut că i-a fost înaintată o solicitare, semnată de 17 şefi de secţie, în care aceştia cer eliberarea din funcţie a dr. Csiki. 
Sursa foto aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Dr. Csiki Csongor, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, acuzat de comportament ofensator!

  1. […] Județean Miercurea Ciuc (a fost forțat de colegi să demisioneze pentru purtare abuzivă, detalii aici) și membru al Consiliului de Administrație al […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Dr. Csiki Csongor, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, acuzat de comportament ofensator!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/dr-csiki-csongor-directorul-medical-al-spitalului-judetean-de-urgenta-din-miercurea-ciuc-acuzat-de-comportament-ofensator/