Update! EFECTELE POLITICII UDMR. Un ”ceangău” dement din Cluj invită lumea pe Facebook la ”Destroy Romania”! FOTO

March 15, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, iredentism, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 3736

Un ”ceangău” (a se citi romano-catolic maghiarizat) din Cluj Napoca invită internauții de pe Facebook la un eveniment creat de el, ”Destroy Romania”, lansat în data de 24 ianuarie 2012.

Clujeanul Tudor Ionescu (după cum apare pe Facebook) este originar din Bacău, studiază dreptul la Cluj și susține că îi este rușine că este român. Ionescu nu are nicio reținere să își promoveze ura viscerală pentru români și România, pe care susține că vrea să o distrugă. Întrebat de către internauți de ce nu renunță la cetățenia română Ionescu afirmă: ”ca cetatean roman am sanse mai mari in distrugerea acestei tari fara valoare!”.

Ionescu și-a lansat invitația pe 24 ianuarie 2012 dar anunță că în data de 16 martie 2012 va fi în fața statuii domnitorului Mihai Viteazu din Cluj Napoca pentru a-și arăta disprețul față de români și România. ”Nu sunt singur intre romani cu rusinea de-a fii roman! Vreau sa scap de aceasta natiune fara valoari umane. Ortodocsii nici nu sunt crestini!” susține Ionescu.

 

Update: am aflat faptul că cel din poza de pe Facebook nu este dementul ci o altă persoană. Fac apel pe această cale la cei care se pricep să vedem dacă poate fi identificat dementul după IP!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

18 Responses to Update! EFECTELE POLITICII UDMR. Un ”ceangău” dement din Cluj invită lumea pe Facebook la ”Destroy Romania”! FOTO

 1. pt secui says:

  Un roman intelege si invata foarte usor limba italiana, cea mai slava limba din lume. Nu exista nici macar un verb in limba romana, care sa provina din slava.Sunt multe lucruri rele in tara, de exemplu sclavii adusi de unguri pe plantatiile lor, cu un grad de cultura spre zero.

 2. Cluju says:

  Frati romani.Va rog sa sustineti campania de dizolvare a UDMR initiata de de Marko Bela, pe Facebook, accesand linkul urmator:
  http://www.facebook.com/events/313093125412068/

 3. Nicu says:

  Individul asta are nevoie de tratament psihiatric urgent.Eu consider un schizofrenic de genul lui un pericol pentru societate,politia ar trebui sa se autosesizeze.In rest mi-e si sila ca asta a facut o facultate..ma si mir de fapt:))

 4. Claudiu says:

  Sa traiesti Dan! Consider totusi ca aceea adresa este facuta de catre un UDMR-rist pentru ca dupa limbajul “expresiv” pe care il are fata de romani si implicit fata de patriotii neamului ma duce urgent cu gandul la cetateanul roman de etnie maghiara Csibi Barna care a avut acelasi limbaj fata de Avram Iancu si desigur fata de toti romanii din Ardeal si din tara.Dar nu este nici o problema intrucat in baza acelui cont se poate afla cu usurinta IP-ul de unde sa facut inregistrarea contului cat si activitatile pe care le desfasoara la fiecare conectare indiferent ca foloseste un program proxy pentru ascunderea IP-ului cu alte cuvinte si-a dat singur un pumn in gura 🙂

 5. 1acolo says:

  S-a văzut cât de interesata e lumea de distrugerea României … într-o luna n-a reușit sa strângă decât 5 adepți … în conducerea tarii găsești mai multi…

 6. Secui says:

  :), asta e problema cu asimilarea maghiarilor. Cateodata se trezeste sangele maghiarilor :).
  Oricum, eu nu spun ca este o tara fara valoare, dar sovinismul romanilor (Dan capitan) nu-mi place.

  • Claudiu says:

   Prietene! iti raspund omeneste la comment-ul tau cine in tara asta mai face declaratii antiromanesti la adresa noastra sasii NU,rromii NU,tatarii,turcii,macedonenii,rusii NU,secuii NU (subliniez SECUII adevarati nu cei care se pretind a fi secui).Deci mai pune mana pe o carte!

   • Secui says:

    Sunt secui, si stiu ce parere au secuii despre voi. Nu vom fi prieteni niciodata ca ne-ati tradat de mai multe ori, dar sa nu fim nici dusmani, ok?
    Declaratii antiromanest? Pe mine nu ma intereseaza neamul vostru, si asazisul Romania. E clar ca nu puteti face nimic bun ca Ardealul si cu infrastructura primita in pomana. Trebuie sa faceti maturi ca natie. Succes.

    • Dan Tanasa says:

     Să fii sănătos Pișta!

    • Laura says:

     Dragă, nu vrei tu să ne laşi să facem mături în pace?
     E foarte clar cât putem face cu Ardealul din fiecare inaugurare făcută de UDMR, evident cu bani româneşti şi panglică roş, alb, verde.
     Mai este clar şi din căcălăul de bani pe care îl primeşte comunitatea voastră pt.grădiniţe, şcoli,licee, facultăţi, teatre, cărţi, televiziune, radio, biserici, biblioteci, muzee, ansambluri de toate genurile, primării,institute, organizaţii şi comiţii, evenimente etc.
     …Încă ceva… dacă nu te interesează neamul nostru…valiza, trenul şi la gară. Iar dacă eşti doar român maghiarizat de pe timpul ocupaţiei ungureşti, de tristă amintire, aştept un dram de bun simţ pt. ţara care îţi dreptul la tot, inclusiv să o scuipi.

  • Laura says:

   Dragă secuiule, un pic de istorie nu strică nimănui: sângele maghiar nu există. Dovadă stă faptul că extrem de rar mai poţi vedea şi în Ungaria câte un ungur cu trăsături asiatice. “Sângele”, de fapt “naţiunea” ungară este genetic un amestec de slovaci, români, sârbi, saşi şi şvabi, evrei, armeni şi ţigani. Naţiunea ungară s-a creat prin impunerea limbii acestor populaţii, însuşindu-şi cultura tradiţională a acestora şi prezentând-o azi ca find…ungară. De asta avem surpriza să vedem pe la televizor ansambluri ungureşti în costume româneşti, germane sau slave.

   • Secui says:

    Laura draga! Ma bucur ca ai vorbit despre genetica!
    Faptul ca genetic nu suntem asiatic poate insemna 3 lucruri:
    1. Nu suntem asiatici, in Bazinul Carpatic a existat demult 1 popor care vorbea a limba aglutativa, si la 896 au venit inapoi niste rude, care au plecat candva la Asia.
    2. La 896 au venit numai 40.000 de oameni. Au ocupat Basinul Carpatic, au organizat viata aici, au asimilat “romanii”, slavi, avarii, si alte popoare care s-au aflat aici, au castigat multe batalii in europa de vest, traind in teritoriu inamic(?). Asta INSEAMNA ca au fost superiori cultural, au fost foarte destepti si organizati. Sau stramosii tai au fost foarte tampiti
    3. Teritoriul asta nu era locuit (dens) de slavii si stramosii tai (albenzii) si maghiarii s-au inmultit usor. Dupa aia ati venit voi (de sud de dunare) si alte popoare migratoare si v-ati asimilat in maghiarime, ca au fost mai avansati in organizare…

    In opinia ta de ce s-au asimilat slavi si “romanii” in poporul maghiar?
    Au fost foarte putin care au sosit in 896 in raport cu teritoriul bazinului carpatic.

    Ai dreptate “sange maghiar” nu exista, dar ninci sange roman. Si voi sunteti slavi in mare parte.
    Dar exista mentalitate, si spirit maghiar.

 7. NEA ION says:

  DACA TIE TI RUSINE CA ESTI ROMAN SCHIMBA-TI NUMELE.CU DISTRUSU E MAI GREU,AM O INTREBARE CU CAT TE PLATESC UDMR-ISI?SA-TI SPURCI ORIGINILE?CA TINE MAI APARE CATE UN FRUSTRAT….DAR CU TIMPU SE LECUIESC,PUNE MANA PE CARTEA CARE SE CHIAMA ISTORIE.

 8. Laura says:

  Nu-ţi pierde timpul cu idioţi de genul ăsta. Spumele de la gură şi înjurăturile lui nu fac decât să-i demonstreze contrariul stupizeniilor debitate, când nu ai argumente te apuci să înjuri, nu? …E de cercetat totuşi ce e cu Colegiul Naţional Catolic al cărui produs este.
  În rest aştept măsurile necesare. Autosesizarea universităţii (văd că omul se dă lector), procuraturii (au articole pe alese în Codul Penal) şi un control urgent la Spitalul de Psihiatrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Update! EFECTELE POLITICII UDMR. Un ”ceangău” dement din Cluj invită lumea pe Facebook la ”Destroy Romania”! FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/efectele-politicii-udmr-un-ceangau-dement-din-cluj-invita-lumea-pe-facebook-la-destroy-romania-foto/