Episcopul Laszlo Tokes frizeaza schizofrenia. In opinia sa fostii securisti sunt vinovati ca el e o curva!

April 18, 2010 • Agache Dionisie, Bihoreanul, enclavizare, iredentism, Laszlo Tokes, PCM, sovinism maghiar, UDMR • Views: 1156

Saptamanalul Bihoreanul titreaza in ultimul sau numar:

Tokes bate din nou câmpii pe tema Securităţii

Europarlamentarul Tokes Laszlo (foto) se simte în mijlocul unei conspiraţii majore îndreptate împotriva sa după ce a început să dea publicităţii nume ale foştilor colaboratori ai Securităţii din interiorul Bisericii Reformate. „Continuarea activităţii de deconspirare se loveşte de o puternică rezistenţă. Nu se poate să trecem cu vederea faptul că după ultimele dezvăluiri a urmat o serie de contraatacuri puternice şi încercări, directe sau indirecte, de a bloca prezentarea adevărului”, a afirmat Tokes, într-un comunicat remis presei, vineri, la Oradea, doar în limba maghiară. Fostul episcop reformat bănuieşte că foştii ofiţeri sub acoperire ai Securităţii i-au reactivat pe vechii colaboratori în încercarea de a-l discredita şi de a compromite campania sa de dezvăluiri, tentative care au culminat cu prezentarea cererii de divorţ înaintate de soţia sa, de către BIHOREANUL.

După cum se ştie, Edith Tokes îl acuză pe soţul său de violenţe psihice şi abuzuri, infidelitate şi comportament paranoic.Din lista celor care urmăresc compromiterea sa ar face parte, potrivit europarlamentarului, nu doar foşti securişti, ziarişti orădeni şi politicieni din UDMR, ci şi o mulţime de preoţi dintre cei vizaţi de deconspirare.„În fruntea campaniei de propagandă negativă se află jurnalista Laura Gal (de la BIHOREANUL, n.n.), cea care a mediatizat actele din dosarul meu de divorţ, dar şi Gheorghe Rădulescu, cel care semnează un atac la adresa mea în Jurnal bihorean, în încercarea sa de a apăra trecutul Bisericii Ortodoxe. Presupun că foştii ofiţeri de Securitate şi colaboratorii lor de atunci (şi de acum?) au fost activaţi. Despre asta poate mărturisi cazul jurnalistului Florin Budea (redactor-şef la Ghimpele de Bihor, n.n.) şi al locotenent-colonelului Căprariu Aurel (cel care i-a relatat lui Budea detalii potrivit cărora Tokes ar fi fost protejat oarecum de Securitate, n.n.)”, se spune în documentul prezentat de Tokes.

Un alt personaj nominalizat de Tokes este Aurel Agache, fiul unui ofiţer de Miliţie ucis cu bestialitate la revoluţie în Târgu Secuiesc, care deţine un blog prin care îl critică constant pe Tokes Laszlo, prezentându-l ca fost informator al Securităţii şi un personaj imoral.„În ciuda numeroaselor diversiuni, dezvăluirile vor continua. La două decenii de la începutul schimbării de regim, asanarea morală este o o prioritate a societăţii şi a naţiunii noastre”, a concluzionat Tokes în epistola sa.
Autor: Elena Marinescu
Sursa: Bihoreanul

Vezi si http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-12/sfantu-tokes-divortatu–86729.html
si http://agache-aurel.blogspot.com/2010/03/divortul-paratului-tokes-laszlo.html

http://www.mediafax.ro/social/tokes-pune-dezvaluirile-despre-divortul-sau-pe-seama-unei-conspiratii-ochestrate-de-fosta-securitate-5914322

Documentele prezentate de episcopul Laszlo Tokes presei in care ii “desconspira” pe cei din spatele scurgerii in presa a detaliilor divortului sau.

tokesszekusok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend