Europarlamentarul Gabriela Creţu: “UDMR-ul şi-a radicalizat politica, pentru a nu-şi pierde electoratul!”

May 27, 2009 •politica, PSD, UDMR •Views: 3154

Aflată în vizită la Cluj-Napoca, europarlamentarul Gabriela Creţu a declarat că “UDMR-ul şi-a radicalizat politica, pentru a nu-şi pierde electoratul”. “Ne-am consumat, atât PSD-ul cât şi PD-L-ul, foarte mult timp pentru a contracara atacurile nefondate ale UDMR-ului”, a continuat aceasta. D-na Creţu a precizat că nu a auzit vreodată “un coleg de la UDMR care să vorbească despre adevăratele probleme ale cetăţenilor români de naţionalitate maghiară, cum ar fi sărăcia sau lipsa de investiţii”. “Nu separatismul este problema principală a acestor cetăţeni!”, a afirmat membra PSD. Laszlo Tokes a fost criticat de către europarlamentarul Gabriela Creţu pentru refuzul de a vorbi comisiilor europene în limba română – deşi a fost ales prin votul cetăţenilor români şi pentru continua criticare a statului român, pentru nerespectarea drepturilor minorităţilor.

Marius Mureşan (Napocanews)

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Europarlamentarul Gabriela Creţu: “UDMR-ul şi-a radicalizat politica, pentru a nu-şi pierde electoratul!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Europarlamentarul Gabriela Creţu: “UDMR-ul şi-a radicalizat politica, pentru a nu-şi pierde electoratul!”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/europarlamentarul-gabriela-cretu-%e2%80%9cudmr-ul-si-a-radicalizat-politica-pentru-a-nu-si-pierde-electoratul%e2%80%9d/