EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI și steagul secuiesc, arborate PERMANENT în Primăria Târgu Secuiesc. SOLICIT PUBLIC prefectului de Covasna să-l sacționeze pe primarul UDMR FOTO

July 25, 2014 •UDMR •Views: 2066

18 iulie 2014. În sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc stau arborate steagul secuiesc și drapelul Ungariei (FOTO: kezdi.ro)

18 iulie 2014. În sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc stau arborate steagul secuiesc și drapelul Ungariei (FOTO: kezdi.ro)

Steagul secuiesc și drapelul Ungariei sunt arborate permanent în sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc, condusă de Bokor Tibor (UDMR).

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Târgu Secuiesc pierde și ultima cale de atac și este obligat, DEFINITIV ȘI IREVOCABIL, să dea jos STEAGUL SECUIESC amplasat pe PRIMĂRIE și pe DOMENIUL PUBLIC. VEZI ce spune sentința!

Potrivit prevederilor H.G. nr. 1157/2001 nr.1.157/2001 pentru aprobarea Normelor privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României, constituie contravenție arborarea drapelului sau a fanionului altui stat, cu alte dimensiuni decât cele ale drapelului României şi cu alte ocazii sau în alte condiţii decât cele prevăzute la art. 6, 7 şi 9 (detalii aici).

Având în vedere faptul că drapelul Ungariei este arborat în mod permanent în sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc, solicit public prefectului Marius Popica să-l sancționeze contravențional pe primarul Bokor Tibor. De asemene solicit public prefectului Marius Popica, care se face că nu vede ilegalitățile comise de primarul UDMR din Târgu Secuiesc, să demareze imediat procedurile legale pentru a-l obliga pe primarul Bokor Tibor să înlăture steagul secuiesc din sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc.

26 iunie 2014. În sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc stau arborate steagul secuiesc și drapelul Ungariei (FOTO: kezdi.ro)

26 iunie 2014. În sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc stau arborate steagul secuiesc și drapelul Ungariei (FOTO: kezdi.ro)

primaria targu secuiesc udmr bokor tibor drapelul Ungariei 2

17 aprilie 2014. În sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc stau arborate steagul secuiesc și drapelul Ungariei (FOTO: kezdi.ro)

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI și steagul secuiesc, arborate PERMANENT în Primăria Târgu Secuiesc. SOLICIT PUBLIC prefectului de Covasna să-l sacționeze pe primarul UDMR FOTO

  1. […] Urmare unei sesizări a subsemnatului, prefectul județului Covasna a solicitat primarului din Târgu Secuiesc, Bokor Tibor (UDMR), să îndepărteze drapelul Ungariei și steagul secuiesc din sala de ședințe a Primăriei Târgu Secuiesc (detalii aici). […]

  2. […] Vezi și EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI și steagul secuiesc, arborate PERMANENT în Primăria Târgu Secuiesc. … […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI și steagul secuiesc, arborate PERMANENT în Primăria Târgu Secuiesc. SOLICIT PUBLIC prefectului de Covasna să-l sacționeze pe primarul UDMR FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapelul-ungariei-si-steagul-secuiesc-arborate-permanent-in-primaria-targu-secuiesc-solicit-public-prefectului-de-covasna-sa-l-sactioneze-pe-primarul-udmr-foto/