EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, stema și drapelul României, pe fațada Primăriei Zimandu Nou (Arad)

October 5, 2015 •Arad •Views: 2573

În urma unei sesizări a Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC), drapelul României va fi arborat în mod legal pe sediul Primăriei Zimandu Nou, județul Arad. 

Vezi și EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a arborat DRAPELUL ROMÂNIEI pe o clădire publică

Tot la sesizarea ADEC, stema României, care lipsește în acest moment, va fi amplasată pe fațada clădirii, la intrarea în sediul Primăriei Zimandu Nou, pentru a respecta astfel prevederile H.G. nr. 1157/2001.

De asemenea, pentru ca prevederile H.G. nr. 1206/2001 să fie respectate, primarul comunei Zimandu Nou va reamplasa plăcuțele cu denumirea primăriei, cea în limba minorității sub cea în limba oficială de stat, limba română.

Același lucru se va întâmpla și în cazul plăcuțelor cu denumirea Școlii Gimnaziale ”Mora Ferenc” din localitate, care în acest moment sunt amplasate în mod nelegal, cea în limba maghiară deasupra celei în limba oficială de stat, limba română.

Primarul comunei Zimandu Nou este românul Dorel Gheorghe Vidran, membru PNL. Deși este membru PNL și ar fi trebuit să respecte Constituția României, românul Dorel Vidran se comportă mai degrabă ca un membru UDMR.

prefectura arad primaria Zimandu Nou drapel Romania stema Romania Dan Tanasa

primaria zimandu nou arad drapel Romania stema Romaniei

Tags: , , , , , ,

One Response to EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, stema și drapelul României, pe fațada Primăriei Zimandu Nou (Arad)

  1. daciana says:

    unii parca sunt spalati pe creier si se comporta …teleghidat.
    propun sa li se retraga titulatura de roman unor asemenea personaje de care cred ca si parintii se lapada….poate ar fi mai bine sa treaca granita si sa nu se mai chinuie pe aici nici ei si nici noi cu ei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, stema și drapelul României, pe fațada Primăriei Zimandu Nou (Arad)"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-dupa-sesizarea-adec-stema-si-drapelul-romaniei-pe-fatada-primariei-zimandu-nou-arad/