EXCLUSIV. În Harghita, România ÎMPARTE SUVERANITATEA cu Ungaria. Drapelul UNGARIEI arborat în Primăria Miercurea Ciuc FOTO

January 15, 2015 •UDMR •Views: 3137

Decembrie 2014, Primăria Miercurea Ciuc. Drapelul Ungariei este arborat în mod permanent în interiorul Primăriei (FOTO: szereda.ro)

Decembrie 2014, Primăria Miercurea Ciuc. Drapelul Ungariei este arborat în mod permanent în interiorul Primăriei (FOTO: szereda.ro)

În județul Harghita, suveranitatea este împărțită de două state: România și Ungaria. Instituțiile publice din județ aparțin doar de formă statului român, de facto ele fiind ale Ungariei. Limba română, singura limbă oficială de stat în România, este un detaliu fără valoare în Harghita, autoritățile publice desfășurându-și activitatea doar în limba maghiară.

Vezi și EXCLUSIV. Primar UDMR din Harghita, amendat deja cu 11.500 de lei, REFUZĂ să dea jos drapelul UNGARIEI de pe primărie DOCUMENT

În incinta Primăriei Miercurea Ciuc, condusă de primarul UDMR Róbert Kálmán Ráduly, drapelul Ungariei, steagul secuiesc și limba maghiară fac legea. La o întâlnire pe care edilul a avut la sfârșitul anului trecut cu presa din județ (cel mai probabil doar presa de limbă maghiară) în sala aflată în incinta primăriei erau arborate, în ordine, steagul municipiului, drapelul Uniunii Europene, drapelul Ungariei, steagul secuiesc și drapelul României.

Dacă ar fi să luăm în calcul legislația românească precum și duzina de sentințe judecătorești definitive și irevocabile pronunțate de instanțele din România, singurele simboluri arborate legal în incinta Primăriei Miercurea Ciuc sunt drapelul României și drapelul Uniunii Europene. În rest, ilegalitate cât cuprinde.

Vezi și EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI flutură din nou pe sediul UDMR Sângeorgiu de Pădure FOTO

Pe perete, chiar în spatele primarului Ráduly, sunt afișate două steme ale municipiului (stemă în care sunt prezente exclusiv simboluri maghiare), denumirea orașului fiind inscripționată doar în limba maghiară. Denumirea în limba oficială de stat lipsește, pentru că în Harghita limba oficială de stat este limba maghiară. Limba română nu are niciun statut aici.

Simboluri atent așezate pentru a marca faptul că în județul Harghita, controlat de UDMR (adică de extremiștii moderați, nu de extremiștii radicali din PCM sau PPMT), suveranitatea este împărțită de România și Ungaria, iar România este prezentă doar de formă.

Drapelul Ungariei stă arborat permanent și în sala în care se oficializează căsătoriile la Primăria Miercurea Ciuc (detalii aici).

Unde este Guvernul României? Unde este Premierul Victor Ponta? Unde este prefectul Jean-Adrian Andrei? Întrebări din răspunsul cărora nu poate lipsi sintagma ”trădători de țară”.

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to EXCLUSIV. În Harghita, România ÎMPARTE SUVERANITATEA cu Ungaria. Drapelul UNGARIEI arborat în Primăria Miercurea Ciuc FOTO

  1. […] Recent, am adus în atenția opiniei publice faptul că într-una din sălile din incinta Primăriei Miercurea Ciuc, condusă de primarul UDMR Raduly Robert (român la origine), sunt afișate două steme ale municipiului (stemă în care sunt prezente exclusiv simboluri maghiare), denumirea orașului fiind inscripționată doar în limba maghiară. Denumirea în limba oficială de stat lipsește. Limba română nu are niciun statut în primăria condusă de liderul UDMR (foto aici). […]

  2. […] Recent, am adus în atenția opiniei publice faptul că într-una din sălile din incinta Primăriei Miercurea Ciuc, condusă de primarul UDMR Raduly Robert (român la origine), sunt afișate două steme ale municipiului (stemă în care sunt prezente exclusiv simboluri maghiare), denumirea orașului fiind inscripționată doar în limba maghiară. Denumirea în limba oficială de stat lipsește. Limba română nu are niciun statut în primăria condusă de liderul UDMR (foto aici). […]

  3. […] Vezi și EXCLUSIV. În Harghita, România ÎMPARTE SUVERANITATEA cu Ungaria. Drapelul UNGARIEI arborat în Pr… […]

  4. […] Vezi și EXCLUSIV. În Harghita, România ÎMPARTE SUVERANITATEA cu Ungaria. Drapelul UNGARIEI arborat în Pr… […]

  5. […] Vezi și EXCLUSIV. În Harghita, România ÎMPARTE SUVERANITATEA cu Ungaria. Drapelul UNGARIEI arborat în Pr… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. În Harghita, România ÎMPARTE SUVERANITATEA cu Ungaria. Drapelul UNGARIEI arborat în Primăria Miercurea Ciuc FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-in-harghita-romania-imparte-suveranitatea-cu-ungaria-drapelul-ungariei-arborat-in-primaria-miercurea-ciuc-foto/