EXCLUSIV. Limba maghiară, obligatorie pentru TOATE posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe

September 4, 2017 •discriminarea romanilor •Views: 3948

Limba maghiară este obligatorie pentru absolut toate posturile scoase la concurs de Poliția Locală Sfântu Gheorghe, aflată în subordinea Primăriei Sfântu Gheorghe, condusă de primarul UDMR Antal Árpád.

Vezi și EXCLUSIV. CULMEA ȘOVINISMULUI MAGHIAR MARCA UDMR. Român AMENDAT de Poliția Locală din Sfântu Gheorghe pentru că a scandat ”La mulți ani, România!” de Ziua Națională DOCUMENT

Poliția Locală Sfântu Gheorghe organizează în perioada 18-22 septembrie a.c. concurs pentru ocuparea a 4 posturi publice de execuție de polițist local. Pentru toate cele 4 posturi este necesară cunoașterea limbii maghiare, fără de care cei interesați nici măcar nu se pot înscrie la concurs.

Sub directa îndrumare a primarului UDMR din Sfântu Gheorghe, ultrașovinul și ultranaționalistul Antal Árpád, limba maghiară este obligatorie pentru absolut toate posturile din cadrul Poliției Locale Sfântu Gheorghe.

Astfel, spre exemplu, Poliția Locală Sfântu Gheorghe a organizat în luna decembrie 2016 concurs pentru ocuparea a 5 posturi de polițist local, limba maghiară fiind și de această dată obligatorie pentru toate cele 5 posturi scoase la concurs (detalii aici). La fel, în luna august 2016, Poliția Locală Sfântu Gheorghe a organizat un concurs pentru ocuparea a 8 posturi de polițist local, toate posturile fiind condiționate de cunoașterea limbii maghiare (detalii aici).

Vezi și NOAPTEA MINȚII. Fără limba MAGHIARĂ nu te poți angaja în Poliția locală Satu Mare

FOTO: Antal Árpád, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to EXCLUSIV. Limba maghiară, obligatorie pentru TOATE posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe

 1. Sașa din Moldova says:

  Nu văd care e șmecheria să știi limba la 75-80% a populației dintr-un oraș.

 2. Oare toti politistii din Harghita Covasna cunosc limba romana? says:

  Cum multi tineri din zona nu stiu romaneste e posibil sa avem chiar politisti in Harghita Covasna cunosc limba romana!!!
  Asa ne punem intrebarea:
  Oare toti politistii din Harghita Covasna cunosc limba romana?

 3. @ Erno Incze says:

  @ Erno Incze
  Domnul meu, am inteles, sunteti ungur independent si autonom, vad ca aveti si fantezii legate de Nicolae Florea (nu e o rusine, sunteti homosexual si recunoasteti, e un act de curaj din partea dvs).
  Cred c-ati folosit Google Translate, ca nimeni nu poate stalci o limba asa bine fara putin ajutor… dar va rog frumos, nu mai masacrati limba romana. Aveti ceva de spus, formulati-va ideea in limba pe care-o vorbiti cel mai bine si apoi n-o publicati pe nicaieri. Nu de alta, dar s-ar putea sa va caute cei cu studiile clinice, sa faca experimente pe cei aflati in moarte cerebrala, si n-o sa mai avem ocazia sa va citim abramburelile.
  Trageti usor pe nas, sa nu va inecati!

 4. mihai says:

  Vad ca limba romana lipseste ca obligativitate , total , din conditiile de angajare…..sint unguri care nu stiu romaneste… daca ajunge unu din asta in functie si nu stie limba romana , cum se pune problema in acest caz? cum comunica el cu romanii din zona?????

 5. mihai says:

  daca ar fi sa facem o statistica, sint curios citi unguri sau secui sau cum si-o fi zicind , sint cu mintea intreaga si cu obrazul subtire comparativ cu ultranationalistii si sovinii unguri de aceeasi natie ? Iata aici un ungur furios pe conationalii lui , pe unii dintre ei care sint sovini si nesimtiti :https://www.facebook.com/albertkaroly.toth/videos/vb.100004627921759/914655978698658/?type=2&theater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Limba maghiară, obligatorie pentru TOATE posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-limba-maghiara-obligatorie-pentru-toate-posturile-din-politia-locala-sfantu-gheorghe/