EXCLUSIV. Prefectul de Harghita cercetat de Comisia de disciplină a înalților funcționari publici. DOCUMENT

September 30, 2013 • Jean-Adrian Andrei • Views: 1315

Prefectul Jean-Adrian Andrei (FOTO: facebook.com)

Prefectul Jean-Adrian Andrei (FOTO: facebook.com)

Comisia de disciplină a înalților funcționari publici a demarat cercetarea administrativă în cazul raportului cu privire la activitatea prefectului județului Harghita, Jean-Adrian Andrei.

Sunt convins că Andrei nu va păți absolut nimic însă sunt și eu curios cum anume îl vor ”albi” pe ”garantul” respectării legii în județul Harghita. Ministrul Mircea Dușa știe de ce!

ANFP Jean-Adrian Andrei cercetare administrativa Dan TanasaTags: , , ,

4 Responses to EXCLUSIV. Prefectul de Harghita cercetat de Comisia de disciplină a înalților funcționari publici. DOCUMENT

 1. gabi says:

  Pana nu-s penalizati drastic prin lege functionarii care nu raspund solicitarilor in termenul legal de 15-30-45 de zile la solicitarile facute in baza legii liberului acces la informatii, pana nu baga cativa la puscarie, nimeni nu va pati nimic. Legea actuala nu prevede penalitati corecte. Prinde orbul, scoate-i ochii!

 2. Alex says:

  Eu nu sunt aşa de convins că nu va păţi nimic, e posibil ca interesul tău legitim cu anumite interese mai obscure. Au mai fost cazuri.
  Oricum, felicitări pentru demers, un pic dacă simte că i s-a “arătat pisica” şi tot e ceva, cred că un anume cititor care ţi-a luat reportul în bătaie de joc îşi înghite vorba acum!

  • Dan Tanasa says:

   Doamne-ajută! Chestiunea se petrece totuși în România. Știm bine cine e nașul lui Jenel.

  • Alex says:

   *să coincidă interesul, am omis 2 cuvinte. 🙂

   Eu am o doză realist de mică de optimism totuşi, deoarece există precedente soldate cu rezultate pozitive în demersurile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend