EXCLUSIV. UPDATE. Steagul negru de DOLIU, pe Primăria Sfântu Gheorghe de ziua Unirii Principatelor Române

January 24, 2016 •Sfantu Gheorghe •Views: 40548

Primăria Sfântu Gheorghe a „participat” la manifestările dedicate zilei Unirii Principatelor Române arborând drapelul negru de doliu pe fațada instituției.

Vezi și EXCLUSIV. Gest MIZERABIL al UDMR Covasna de ziua Unirii Principatelor Române FOTO

Un drapel negru de doliu a putut fi orbservat azi, de ziua Unirii Principatelor Române, pe fațada Primăriei Sfântu Gheorghe, condusă de UDMR-istul Árpád-András Antal.

Steagul a fost arborat încă de vineri pe fațada Primăriei Sfântu Gheorghe, se pare din cauza unui deces, însă primarul Árpád-András Antal a „uitat” să înlăture steagul azi pentru a manifesta respect față de o sărbătoare națională a românilor, Unirea Principatelor Române.

Chiar dacă a fost arborat pentru că cineva a decedat (Primăria nu a făcut niciun fel de anunț public cu privire la acest aspect) steagul trebuia înlăturat azi în primul rând pentru că vineri și sâmbătă erau suficiente pentru a arbora steagul de doliu pe primărie și în al doilea rând pentru a manifesta respectul cuvenit față de sărbătoarea Unirii Principatelor Române.

Doar că primarul UDMR Árpád-András Antal nu putea rata ocazia de a-și manifesta din nou disprețul față de simbolurile și săbătorile naționale ale românilor și a păstrat drapelul de doliu pe fațada primăriei și astăzi.

De menționat și faptul că Primăria Sfântu Gheorghe nu a arborat steagul negru de doliu în zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie atunci când Guvernul României a decretat trei zile de doliu național în urma tragediei din Colectiv.

Vezi și Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, declarație REVOLTĂTOARE la adresa românilor: Este ciudat ca românii să sărbătorească Unirea Moldovei cu Țara Românească la Sfântu Gheorghe

FOTO: 24 ianuarie 2016, drapelul negru de doliu arborat pe Primăria Sfântu Gheorghe

UPDATE 24 ianuarie 2016, ora 17:17. Steagul negru de doliu a fost îndepărtat de pe fațada Primăriei Sfântu Gheorghe după terminarea manifestărilor dedicate Unirii Principatelor Române, fapt ce dovedește odată în plus faptul că steagul a fost lăsat acolo doar pentru a exprima disprețul conducerii municipiului față de sărbătoarea Unirii Principatelor Române. Ambele fotografii au fost realizate de Cosmin.

24 ianuarie 2016 steag doliu indepartat primaria sf gheorghe UDMR

UPDATE 26 ianuarie: Bătaia de joc se confirmă cu vârf și îndesat. Detalii aici.

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

11 Responses to EXCLUSIV. UPDATE. Steagul negru de DOLIU, pe Primăria Sfântu Gheorghe de ziua Unirii Principatelor Române

 1. Nicu says:

  Ma servitorii khazarilor,papilor,austriecilor,nemtilor,rusilor,voi rongyos garda,mai taca-va gura.
  Sunteti aici de o mie ani ,noi de cand lumea.Alinuci

 2. Fabi Mihu says:

  E chiar atat de greu sa bem o bere ,sa mancam o paine din cartofi ,sa gustam din poale in brau? Si astea toate la povesti ,printre muncile ce le facem.Daca esti roman ,maghiar,german,sud african,mongol,etc…conteaza? Sa fii om e totul,fara omenie se decoloreaza si steagul fiecarei natiuni.

  • asd says:

   Ai dreptate, dar dreptatea ta se delimiteaza intr-un context clar si acela se numeste, teritoriu delimitat.
   In tara mea, eu fac legea eu spun ce se poate si ce nu. Dar celelalte tari nu sunt la fel de pasnice ca tara mea. Celelalte tari au trimis colonii pe teritoriul romaniei- germani, unguri si acum mai noi vor sa trimita turci sau ce dracu or fi. In acest context, aia vin sa iti ia teritoriul si priorietatea, iar tu spui ,,Sa fii om e totul.” Dar sa stii sa iti aperi tara cred ca e mai important.

 3. Afaceri says:

  Daca aceste fapte se sanctioneaza de catre legile romanesti sa fie sanctionata primaria si primarul … daca nu … nu

 4. Gigel says:

  Poate confirma cineva faza cu steagul? Unii spun ca poza ar fi trucata.

 5. Elena Chirosca says:

  Attile mergand calare,
  Cu ganduri cuceritoare,
  Intalni o apa mare… (Mures cred :D)
  Oparit la cur, la coaie,
  Vrea si el sa faca baie.
  Intra el in raul mare
  Sa se scalde la…picioare;
  Cand sa iasa iar la mal,
  P..a haine, p..a cal!
  No!

  Cine-o fost primu-n Ardeal?

 6. cetean florian nicolae says:

  acest primar mai este in functie? aude cineva???

 7. dan says:

  Maracine, Maracine, esti nebun!? Daca fac aia ce au facut la Koln , e nasol: -se inmultesc jigodiile ! Scuze colegilor si prietenilor mei de etnie maghiara !

  • ion cornel maracine says:

   Avind in vedere ca sunt majoritari acolo,sincer… nu m-ar deranja o corceala ….cu ALE LOR…
   daca tot vor sa ni-i bage pe gita coana Europa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. UPDATE. Steagul negru de DOLIU, pe Primăria Sfântu Gheorghe de ziua Unirii Principatelor Române"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-steagul-negru-de-doliu-pe-primaria-sfantu-gheorghe-de-ziua-unirii-principatelor-romane/