EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. Cătălin Macovei, președintele ANI pierde un nou proces în fața fostei sale directoare de cabinet, Carmen Fluture! "Integrul" Cătălin Macovei trebuie să mai plătească acum alte 5000 de lei daune morale!

November 14, 2011 •Agentia Nationala de Integritate, Alexandru Catalin Macovei, nesimtire •Views: 1399

Agentia Nationala de Integritate (ANI), condusa de Catalin Macovei (foto), a pierdut vineri un nou proces intentat de catre fosta directoare de cabinet a presedintelui ANI, Carmen Fluture. 
Concediata in mod abuziv in februarie 2009 de catre Catalin Macovei, Fluture a obtinut o sentinta definitiva si irevocabila prin care a obligat ANI sa o reintegreze pe post si sa-i plateasca toate salariile plus cheltuieli de judecata in cuantum de 6350 de lei. In luna martie a.c., printr-un nou abuz incalificabil, Catalin Macovei o reincadreaza pe Fluture, obligat de instanta, si o concediaza dupa doar zece minute (documente cu privire la acest abuz gasiti aici). 
Fluture actioneaza din nou in judecata ANI si castiga pe fond, prin setinta de

vineri, obligand ANI sa o reintegreze pe pozitia ocupata la data concedierii abuzive, sa ii plateasca salariile si, in plus, obliga ANI la plata unor daune morale in cuantum de 5000 lei, plus 2875 lei cu titlu de cheltuieli de judecata.
Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs in termen de zece zile de la comunicare.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. Cătălin Macovei, președintele ANI pierde un nou proces în fața fostei sale directoare de cabinet, Carmen Fluture! "Integrul" Cătălin Macovei trebuie să mai plătească acum alte 5000 de lei daune morale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. Cătălin Macovei, președintele ANI pierde un nou proces în fața fostei sale directoare de cabinet, Carmen Fluture! "Integrul" Cătălin Macovei trebuie să mai plătească acum alte 5000 de lei daune morale!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-tanasadan-blogspot-catalin-macovei-presedintele-ani-pierde-un-nou-proces-in-fata-fostei-sale-directoare-de-cabinet-carmen-fluture-integrul-catalin-macovei-trebuie-sa-mai-plate/