EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR incalca o hotarare judecatoreasca de dragul UNIUNII DEMOCRATE MAGHIARE DIN ROMANIA! DOCUMENT

July 8, 2011 •Antal Arpad, discriminarea romanilor, maghiarizare, Ministerul Administratiei si Internelor, Primaria Sfantu Ghorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1104

In mai 2010, prin hotararile Consiliului Local Sfantu Gheorghe nr. 133, 134 si 135/2010 au fost maghiarizate un numar de 38 de denumiri de strazi din municipiul Sfantu Gheorghe, inclusiv strada 1 Decembrie 1918 care a devenit Petofi Sandor.
Desi corpul e control al Ministerului Administratiei si Internelor a constatat ca aceasta schimbare de denumiri este
nelegala si exista in acest moment peste 10 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile din perioada cand la conducerea Institutiei Prefectului – judetul Covasna se aflau prefecti romani, actualul prefect al judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin a refuzat sa ceara in instanta anularea lor, savarsind un abuz in serviciu.
In acest context cel care a s-a adresat instantei pentru anularea celor trei hotarari nelegale de maghiarizare  a denumirilor de strazi din Sfantu Gheorghe este Forumul Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures care a si obtinut prin sentinta definitiva si irevocabila a Curtii de Apel Brasov suspendarea efectelor acestor hotarari, adica suspendarea denumirilor nelegale.
Cu toate acestea Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor tergiverseaza si refuza sa respecte hotararea judecatoreasca, fapt care genereaza eliberari de acte pe adrese suspendate. La solicitarea subsemnatului, in baza Legii  nr. 544/2001, adresata Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date prin care am solicitat sa mi se comunice daca au modificat nomenclatorul stradal conform hotararii judecatoresti Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date mi-a comunicat pe trei pagini … NIMIC, doar ca au in atentie respectiva problema. Ministerul Administratiei si Internelor prin Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date uita ca respectarea unei hotarari judecatoresti se executa nu “se are in atentie”.
Adresa MAI Strazi Sf Gheorghe UDMR Antal Arpad
Daca de la prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, nu aveam asteptari sa vegheze la respectarea Constitutiei Romaniei si a legilor care guverneaza aceasta tara, de la Ministerul Administratiei si Internelor o asemenea pretentie trebuie sa o avem. Se pare insa ca Ministerul Administratiei si Internelor, cu lipsa de profesionalism si autoritate si dintr-o crasa lasitate, prefera sa se faca pres in fata UDMR si a primarului UDMR-ist Antal Arpad, decat sa respecte o hotararea a justitiei romane.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR incalca o hotarare judecatoreasca de dragul UNIUNII DEMOCRATE MAGHIARE DIN ROMANIA! DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-tanasadan-blogspot-ministerul-administratiei-si-internelor-incalca-o-hotarare-judecatoreasca-de-dragul-uniunii-democrate-maghiare-din-romania-document/