Fenomenul Bogdan Diaconu şi detractorii săi din zona rusească. De ce şi-ar deconspira Moscova un agent la Vocea Rusiei, ca Băsescu la B1? Partide tinere: America Unită şi România Unită

September 12, 2014 • Bogdan Diaconu • Views: 1228

America-Unita-United-America-Party-Romania-Unita-Bogdan-Diaconu

de Victor Roncea

Cum să nu-ţi fie simpatic un tânăr politician care şi-l alege ca simbol pe Vlad Ţepeş, pe fundalul hărţii României adevărate, cu tot cu Basarabia? Şi pe deasupra să-l mai înjure şi toată gaşca de moştenitori ai Kominternului. Că, cică, sigur e “omul Moscovei”, pentru că l-a preluat Vocea Rusiei pe site. “N-aţi văzut???!!!”, strigă isterice pe net nişte moluşte de-ale lui Patapievici, normal, ca din gură de şarpe. Ca şi cum aşa lucrează un serviciu diabolic ca KGB-ul: îşi deconspiră “ofiţerii acoperiţi” la Vocea Rusiei ca Băsescu pe-ai ţării la B1!

Staţi linistiţi la locurile voastre, vorba tartoriţei agenţilor KGB, că oamenii Moscovei stau pe ouă, adânc infiltraţi, exact la posturile de propagandă, intoxicare şi manipulare a opiniei publice cu nume cât mai occidentale: fostele organe “eliberatoare” ajunse azi biete bloguri cu denumiri pompoase, ca Deutsche Welle, BBC, Radio Free Europe şi corespondentele lor locale, Hotnews, GDS şi “22″. Regizorul Constantin Vaeni a explicat cel mai bine, într-un comentariu cu totul personal, cum e cu “demascarea cu mânie proletară” a lui Bogdan Diaconu.

Acum, cum ar mai putea fi “inculpatul” un “om al Rusiei” când, recent, acelaşi Bogdan Diaconu a cerut ca pentru situaţiile de siguranţă naţională, Serviciul Român de Informaţii să primească dreptul de a acţiona imediat, după modelul FBI? Sau şi SRI-ul e al Moscovei? Şi eu care auzisem de SIE…

Aşadar, întorcându-ne la “clasici”, tehnica Vo(t)cii Rusiei e (cea mai) ieftină şi, trebuie să spunem, cam expirată: compromiterea prin asociere. Merge încă, însă doar la proşti şi la victimele experimentelor serviciilor secrete perfectate prin media asupra creierului uman.

Pe deasupra, mai sunt şi “conservele” Rusiei, puse bine, la murătură democrată, chiar “populară”, prin politica dâmboviţeană sau “bruxelleza”. Le veţi descoperi singuri, prin reacţia lor de turnesol faţă de Partidul România Unită.

Oricum, plasarea lui Bogdan Diaconu în colimatorul agenţilor Rusiei, camuflaţi sau pe faţă, şi ţintirea lui în “atacuri preventive” efctuate în şarje, arată că fondatorul României Unite este, fără îndoială, un vector politic de anvergură pe o linie contrară celor care urăsc România: linia naţională.

În cazul nostru, ţinând cont că Bogdan Diaconu a fost atacat rapid de toţi oamenii lui Tismăneanu, care l-au declarat pe tânărul naţionalist moderat drept “duşman al poporului”, funcţionează cartea de vizită “Spune-mi cine te atacă şi cu cine nu te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti”. Ori Bogdan Diaconu deja a explicat cât se poate de clar – inclusiv printr-o demisie răsunătoare – că nu va face niciodată vreo alianţă, de nici un fel, cu vreun trădător al României, din speţa celor care s-au aciuat la gâtul tuturor regimurilor.

Vina lui? Nu mai suportă încălcarea drepturilor naţionale de către exponenţii obraznici ai unei minorităţii mult prea gălăgioase şi, pe alocuri, extremiste şi ultra-extremiste: oengiştii din UDMR, aflaţi mereu la putere şi stipendiaţi ilegal, de 25 de ani şi mai bine, de statul vecin şi neprieten, Ungaria, tovarăşa… Rusiei. Şi a spus “Ajunge!” Într-adevăr, a ajuns o “vină” să-ţi iubeşti ţara…

Integral pe roncea.ro

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend