"Fii tu Mos Nicolae" pentru copii din Valea Plopului. Campanie umanitara organizata de Agentia de Presa Romanian Global News.

November 10, 2009 •apel umanitar, Mos Nicolae, Romanian Global News •Views: 1548

Incepand de astazi si pana pe 3 decembrie Romanian Global News declanseaza o colecta de alimente neperisabile si jucarii pentru copiii de la Valea Plopului pastoriti si aflati in grija Parintelui Nicolae Tanase si al familiilor din Centrul de asistenta sociala de la Valea Plopului.
Toti cei interesati sa participe la campania „Fii tu Mos Nicolae!” sunt rugati sa depuna bunurile pe care doresc sa le doneze la sediul redactiei si al Fundatiei Nationale pentru Romanii de Pretutindeni din str. Mitropolit Filaret nr. 80, sector 4 (langa Autogara Filaret, zona Parcul Carol, Piata Cosbuc) de luni pana vineri intre orele 9:30 – 15:30.

Pentru detalii puteti suna la telefon 031 805 95 62

Delalii pe Romanian Global News.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: ""Fii tu Mos Nicolae" pentru copii din Valea Plopului. Campanie umanitara organizata de Agentia de Presa Romanian Global News."! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fii-tu-mos-nicolae-pentru-copii-din-valea-plopului-campanie-umanitara-organizata-de-agentia-de-presa-romanian-global-news-2/