FOTO DOCUMENT. Limba oficiala de stat in Covasna e maghiara! Limba romana are acelasi statut cu limba engleza!

May 31, 2010 •Covasna, discriminarea romanilor, enclavizare, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 3163

Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, Romania. Luna aprilie, anul de gratie 2010.

Primaria Sfantu Gheorghe afiseaza pe domeniul public acest banner, in mai multe locuri din oras, pentru a promova zilele orasului. Mai intai in limba maghiara si abia mai apoi in limba romana si limba engleza.

Inca o dovada a faptului ca in judetele Covasna si Harghita, ungurii au facut ca limba romana, limba oficiala a statului, sa aiba acelasi statut ca si limba engleza. Adica romanii traitori inca in cele doua judete au acelasi statut ca si turistii veniti in zona, iar autoritatile publice locale, controlate de organizatiile civice si politice maghiare, fac tot ce pot pentru a le comunica romanilor ca nu sunt doriti in zona si ca judetele Covasna si Harghita sunt “acasa” doar pentru unguri!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

18 Responses to FOTO DOCUMENT. Limba oficiala de stat in Covasna e maghiara! Limba romana are acelasi statut cu limba engleza!

  1. Ion ciobanu este un extremist homofob! says:
  2. vai de logica contribuabilului says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FOTO DOCUMENT. Limba oficiala de stat in Covasna e maghiara! Limba romana are acelasi statut cu limba engleza!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/foto-document-limba-oficiala-de-stat-in-covasna-e-maghiara-limba-romana-are-acelasi-statut-cu-limba-engleza/