FOTO. NOI DOVEZI ALE AFACERILOR DE FAMILIE ale primarului Antal Arpad Andras cu firma socrului său, SC Producție Prod Ax SRL!

January 9, 2012 •Agentia Nationala de Integritate, Antal Arpad, Primaria Sfantu Ghorghe, UDMR •Views: 2062

După ce am adus la cunoștința opiniei publice documente referitoare la afacerile derulate de către firma SC Producție Prod Ax SRL cu Primăria Sfântu Gheorghe, în condițiile în care patronul firmei este socrul primarului UDMR Antal Arpad, presa de limbă maghiară din România a relatat pe larg

declarațiile lui Antal, care susținea sus și tare faptul că de când a ajuns el primar firma socurului său nu a mai primit niciun contract din bugetul Primăriei Sfântu Gheorghe.
Parcul de joacă pentru copii din aceste fotografii se află în municipiul Sfântu Gheorghe. Tabla care conține informațiile referitoare la firma care a executat această lucrare indică cât se poate de clar, dovedind odată în plus cât de mincinos este Antal Arpad: produs și montat SC Producție Prod AX SRL, anul fabricației 2010! Să înțeleg că Antal Arpad e primar in Sfântu Gheorghe din anul 2011? 

Mai adaug doar faptul că primarul Antal Arpad a recunoscut în direct la Realitatea TV faptul că omul de afaceri Zakarias Attila, patronul SC Producție Prod Ax SRL, este socrul său.

Vezi si DOCUMENTE. Contracte de peste 5.1 milioane de lei între Primaria Sfântu Gheorghe și firma socrului primarului, UDMR-istul Antal Arpad Andras! ALO, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE?

TUPEU A LA ”DANIELA ANDREESCU – SGG”! UDMR-istul Antal Arpad, primar în Sfântu Gheorghe, în direct la Realitatea TV: ”Patronul firmei care a încasat 5,1 milioane de lei de la Primărie este socrul meu! Îl dau în judecată pe Dan Tanasă!”

DECLARAȚIE DE PRESĂ. Am sesizat ANI în legătură cu posibilul conflict de interese în cazul primarului din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad Andras!

PS: ca un mic detaliu doar vă rog să observați faptul că placa indicatoare este inscripționată mai întâi în limba maghiară și că partea în limba română este vandalizată de mai mult timp, fără ca cineva să ia vreo măsură!


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FOTO. NOI DOVEZI ALE AFACERILOR DE FAMILIE ale primarului Antal Arpad Andras cu firma socrului său, SC Producție Prod Ax SRL!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/foto-noi-dovezi-ale-afacerilor-de-familie-ale-primarului-antal-arpad-andras-cu-firma-socrului-sau-sc-productie-prod-ax-srl/