FOTO. Primarul din Sfântu Gheorghe, extremistul Antal Arpad, recidivează: își promovează realizările din actualul mandat exclusiv în limba maghiară!

April 11, 2012 •Antal Arpad, antiromanism, discriminarea romanilor, extremism maghiar, iredentism, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1288

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, extremistul Antal Arpad Andras, a amplasat mai multe panouri in municipiul Sfântu Gheorghe prin care încearcă să-și promoveze realizările (îndoielnice!) din actualul mandat.

În binecunoscutul stil care îl caracterizează, centrat pe ura pentru limba română și tot ceea ce este românesc în oraș și în județul Covasna, primarul Antal Arpad a inscripționat toate panourile doar în limba maghiară, de parcă el ar fi primar doar pentru maghiarii din municipiu iar românii nici măcar nu există în Sfântu Gheorghe.

De remarcat ar fi și culorile utilizate, roșu, alb și verde, de parcă fondurile cu care Antal și-a pus în operă ”realizările” ar veni de la Budapesta nu de la București.

Bineînțeles că din dorința de a manipula electoratul maghiar pentru obținerea unui nou mandat, Antal omite să spună că parte gri a panourilor sale reprezintă de fapt realizările mărețe ale fostului primar al urbei, UDMR-istul Albert Almos, actual senator, un alt mare antiromân care a admis faptul că a ținut zona în sărăcie de frică ca românii să nu invadeze județul Covasna.

Notă: de reținut faptul că parcul de joacă pentru copii cu care se laudă Antal a fost realizat chiar de către firma socrului său pe banii publici ai Primăriei Sfântu Gheorghe!


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to FOTO. Primarul din Sfântu Gheorghe, extremistul Antal Arpad, recidivează: își promovează realizările din actualul mandat exclusiv în limba maghiară!

 1. sic says:

  Frumos panouri

 2. andrei says:

  Primar si primarie = primar in relatie cu cetatenii orasului
  Acest personaj plin de ura nu stie asta sau daca o stie (ca a facut si el o scoala) nu-i pasa.
  Pentru acesta cetatenii sunt doar etnicii maghiari, de aceea romanii nu-l considera primarul cetatenilor orasului ci primarul ungurilor, asta ca sa nu existe confuzii si sa se creada altceva.

  Sa se inteleaga bine, nu deranjeaza faptul ca limba de pe panou e limba maghiara ci faptul ca ambele panouri, care sunt la distanta de cativa metrii unul de altul sunt inscriptionate NUMAI in limba maghiara PE AMBELE PARTI.

  Pai cum sa te considere lumea civilizata altfel decat un sovin nenorocit bai arpi, ca primar nu-ti pot spune?
  Asta e multiuculturalismul?Pai unde-i limba romana om mic si ingust la minte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FOTO. Primarul din Sfântu Gheorghe, extremistul Antal Arpad, recidivează: își promovează realizările din actualul mandat exclusiv în limba maghiară!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/foto-primarul-din-sfantu-gheorghe-extremistul-antal-arpad-recidiveaza-isi-promoveaza-realizarile-din-actualul-mandat-exclusiv-in-limba-maghiara/