INEDIT. UDMR-istul Kedves Emeric, seful Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, este director al unei institutii publice din Romania desi are doar cetatenie MAGHIARA, nu si romana!

April 5, 2011 •Harghita, Kedves Emeric, UDMR •Views: 2258

Conform CV-ului postat pe pagina de internet a institutiei, UDMR-istul Kedves Emeric este doar cetatean maghiar, nu si roman. Cu toate aceastea Kedves conduce in acest moment o institutie publica din Romania. Ca o coincidenta doar, UDMR-istul Kedves Emeric, directorul DGFP Harghita, este seful sceleratului antisemit  si antiroman Csibi Barna. Vezi CV-ul lui Kedves aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

8 Responses to INEDIT. UDMR-istul Kedves Emeric, seful Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, este director al unei institutii publice din Romania desi are doar cetatenie MAGHIARA, nu si romana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "INEDIT. UDMR-istul Kedves Emeric, seful Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, este director al unei institutii publice din Romania desi are doar cetatenie MAGHIARA, nu si romana!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/inedit-udmr-istul-kedves-emeric-seful-directiei-generale-a-finantelor-publice-harghita-este-director-al-unei-institutii-publice-din-romania-desi-are-doar-cetatenie-maghiara-nu-si-romana-2/