Institutul ”Elie Wiesel” reactioneaza la scrisoarea subsemnatului si se arata consternat fata de sarbatorirea antisemitului Miklos Horthy!

September 14, 2010 •UDMR •Views: 2624

Institutul “Elie Wiesel” nu ofeta o explicatie pentru lipsa de reactie de pana acum
Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” reactioneaza, printr-un comunicat de presa remis cotidianului Evenimentul Zilei, la scrisoarea deschisa adresata ieri de catre subsemnatul reprezentatilor comunitatii evreiesti din Romania in legatura cu sarbatorirea sambata la Miercurea Ciuc a amiralului fascist Miklos Horthy.
Desi nu au avut eleganta de a formula un raspuns oficial la scrisoarea subsemnatului salut totusi reactia, destul de anemica in opinia mea, a institutului.
Astept in continuare cu interes o reactie mai adecvata gravitatii manifestarii organizata de catre extremistii maghiari si “binecuvantata” de catre Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) din partea celorlalte foruri ale comunitatii evreiesti din Romania pe care le-am sesizat tot in scrisoarea de ieri.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/09/amiralul-fascist-horthy-miklos.html

PS: personal, ma arat la fel de “consternat” de grija deosebita pe care forurile comunitatii evreiesti din Romania o au fata de organizatiile extremiste maghiare! Institutul NU reactioneaza deloc fata de celelalte actiuni antisemite promovate de comunitatea maghiara din Romania. De ce oare se tem evreii din Romania sa-i acuze de antisemitism pe cei din UDMR?

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

11 Responses to Institutul ”Elie Wiesel” reactioneaza la scrisoarea subsemnatului si se arata consternat fata de sarbatorirea antisemitului Miklos Horthy!

  1. […] Horthy, precum și față de alte acțiuni anti-semite (detalii aici). Institutul Elie Wisel a reacționat după apelul meu, domnul Ioanid […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Institutul ”Elie Wiesel” reactioneaza la scrisoarea subsemnatului si se arata consternat fata de sarbatorirea antisemitului Miklos Horthy!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/institutul-elie-wiesel-reactioneaza-la-scrisoarea-subsemnatului-si-se-arata-consternat-fata-de-sarbatorirea-antisemitului-miklos-horthy-2/