Kelemen Hunor, candidat UDMR la functia suprema in stat, intra si el in hora declaratiilor cu tenta nazista ale primarului Antal Arpad!

November 20, 2009 •Antal Arpad, Covasna, discriminarea romanilor, iredentism, Kelemen Hunor, revizionism maghiar, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1372

Dupa declaratiile cu tenta evidenta nazista ale primarului UDMR din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirmatii sustinute si intarite de presedintele PD-L Sfantu Gheorghe Dan Manolachescu, a venit randul candidatului UDMR la functia suprema in stat sa dea citire din platforma Partidului Nazist, cerand interventia autoritatilor statului (autoritati pe care nu le recunosate si pe care nu da nici doi bani cu alte ocazii!) sa le interzica unor cetateti romani (intamplator membri ai unei organizatii non-guvernamentale perfect legale) sa participe la sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei. Nicio vorba insa despre intentia unor grupari extremiste paramiliatare maghiare de a veni in Romania, la Cluj, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.
“Dacă nu au autorizaţie, nu au ce căuta, nici de 1 Decembrie, nici de alte sărbători naţionale, în spaţiul public, deoarece conform legilor, este interzisă orice manifestare de extremă dreaptă şi cu tente xenofobe şi naţionaliste. N-au ce căuta nici la la Sfântu Gheorghe, nici în alte oraşe sau localităţi”, a declarat Kelemen Hunor citat de Amos News.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Kelemen Hunor, candidat UDMR la functia suprema in stat, intra si el in hora declaratiilor cu tenta nazista ale primarului Antal Arpad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Kelemen Hunor, candidat UDMR la functia suprema in stat, intra si el in hora declaratiilor cu tenta nazista ale primarului Antal Arpad!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/kelemen-hunor-candidat-udmr-la-functia-suprema-in-stat-intra-si-el-in-hora-declaratiilor-cu-tenta-nazista-ale-primarului-antal-arpad-2/