LA SFANTU GHEORGHE, ungurii isi manifesta deschis dispretul fata de insemnale nationale. Drapelul Romaniei indepartat de pe cladirea Casei cu arcade!

October 7, 2010 •Antal Arpad, discriminarea romanilor, epurare etnica, PCM, revizionism maghiar, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, Tinutul Secuiesc, UDMR •Views: 1671

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de activitate a Fundatiei “Mihai Viteazul” din Sfantu Gheorghe, conducerea fundatiei si-a “permis” sa arboreze pe cladirea “Casei cu arcade”, unde se afla sediul fundatiei, steagul Romaniei si cel al Uniunii Europene, pe langa asa-zisul drapel secuiesc care era deja arborat pe fatada cladirii.
Ieri, drapelul Romaniei si cel al UE au disparut, pe cladire ramanand doar asa-zisul drapel secuiesc care era deja arborat si pe care conducerea fundatiei nu l-am inlaturat ci doar a arborat celelalte doua drapele.

Cladirea “Casei cu arcade”, ce gazduieste in prezent sediul mai multor ONG-uri, majoritatea maghiare, se afla in administrarea autoritatilor publice locale din oras, conduse de UDMR. Se pare ca celor de la UDMR nu le-a convenit faptul ca drapel Romaniei a fost arborat pe aceasta cladire, in centrul orasului, astfel ca l-au indepartat.

De mentionat este faptul ca in aceasi cladire se afla si sediul Asociatiei pentru Comunitate, un ONG “romanesc” controlat de filomaghiarii Dan Manolachescu, vicepresedinte PDL Covasna, si Manalin Guruianu, presedinte PNL Sfantu Gheorghe. Conducerea asociatiei nu s-a aratat deloc deranjata nici de prezenta “drapelului” secuiesc si nici de inlaturarea drapelului Romaniei si cel al UE de pe cladire.

Vezi si http://www.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-covasna-casa_cu_arcade-drapel-secui-extremisti_0_348565690.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to LA SFANTU GHEORGHE, ungurii isi manifesta deschis dispretul fata de insemnale nationale. Drapelul Romaniei indepartat de pe cladirea Casei cu arcade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "LA SFANTU GHEORGHE, ungurii isi manifesta deschis dispretul fata de insemnale nationale. Drapelul Romaniei indepartat de pe cladirea Casei cu arcade!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/la-sfantu-gheorghe-ungurii-isi-manifesta-deschis-dispretul-fata-de-insemnale-nationale-drapelul-romaniei-indepartat-de-pe-cladirea-casei-cu-arcade-2/