LIBERTATEA.RO: Ion Martin, antrenorul echipei Sportul, dezvăluie neregulile FRH: "Distruge hocheiul românesc"!

December 23, 2011 •antiromanism, discriminarea romanilor, iredentism, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, Tanczos Barna, UDMR •Views: 1180

Ion Martin (56 de ani) Studenţesc, fost “secund” la naţională, e în acest sport de 23 de ani. În plin scandal izbucnit la Federaţia Românăde Hochei pe Gheaţă (FRHG), “Iogi” s-a hotărât să rupă tăcerea şi să dea în vileag neregulile şi matrapazlâcurile făcute de actuala conducere a FRHG, alcătuită în principal din etnici maghiari.
Acuzele lui Ion Martin
Ion Martin, la fel ca mulţi alţi antrenori de hochei din Bucureşti şi din ţară, spune că nu mai poate suporta dictatura instaurată de Tanczos Barna, actualul preşedinte al FR de Hochei pe Gheaţă, şi de oamenii săi, plasaţi în funcţii importante în cadrul organismului federal. 
“Echipei Sportul i s-a impus să joace turul dublu doar în deplasare, fără
posibilitatea să disputăm meciuri pe teren propriu. Ne-a fost sugrumată orice şansă de a accede într-ofază superioară a ligii”, a precizat Martin, fost “secund” al naţionalei.
“Echipele din Bucureşti, cum e şi Sportul Studențesc, formația pe care o antrenez eu, sunt obligate să plătească 120 de lei pentru – atenție! – 50 de minute de antrenament pe gheaţă, când normal ar trebui să ne pregătim o oră întreagă. E o bătaie de joc la adresa hocheiștilor noștri. De parcă nu mai puteau să ne lase 10 minute”, continuă tehnicianul.
“Lunar, noi plătim 500 de lei chirie la vestiare, dar când vine vorba de reparaţii, trebuie să-l reparăm singuri”, a mai spus Martin.
Tirul acuzaţiilor lui Martin a cotinuat: “Preşedintele a mărit abuziv, contrar Legii Sportului, baremul de arbitraj, de la o 150 la 250 de lei. Când am cerut o hârtie semnată şi parafată de federaţie, privind noua reglementare, mi s-a spus că nu mi se poate da! E vorba de un abuz grosolan pe care conducerea Autorităţii Naţionale pentru Sport ar trebui să-l cunoască. Se doreşte sugrumarea hocheiului din Bucureşti şi din alte zone ale ţării, mai puţin Harghita şi Covasna”.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2011/12/declaratie-inacceptabila-seful.html

http://tanasadan.blogspot.com/2011/12/comunicat-pc-spania-maladia.html

http://tanasadan.blogspot.com/2011/12/tupeul-fara-margini-al-etnicilor.html


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "LIBERTATEA.RO: Ion Martin, antrenorul echipei Sportul, dezvăluie neregulile FRH: "Distruge hocheiul românesc"!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/libertatea-ro-ion-martin-antrenorul-echipei-sportul-dezvaluie-neregulile-frh-distruge-hocheiul-romanesc/