MACULATURĂ PE BANI PUBLICI. Președintele PDL Covasna, Dan Manolachescu, și-a relansat cartea ”Un mit – ținutul secuiesc”

December 16, 2011 •antiromanism, Dan Manolachescu, iredentism, PD-L, semidoct, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1348

Anunțul relansării apărut pe Facebook
Președintele PDL Covasna, veterinarul cu veleități de jurnalist și specialist în relații interetnice (a se citi sluga UDMR), și-a relansat luni la Sfântu Gheorghe volumul de râgâituri pretins intelectuale ”Un mit – ținutul secuiesc”. La eveniment au fost prezenți toți țuțării veterinarului (i-aș aminti aici doar pe Mădălin Guruianu sau Daniel Șanta), care l-au aplaudat și i-au ridicat osanale omului de cultură Manolăchescu Dan.
Cum nu poți pretinde în agora că ești intelectual fără să ai o carte cu numele

tău pe copertă, Manolăchescu scoate în iunie 2009 o maculatură menită să-l legitimeze ca intelectual și să-i crească valoarea printre aplaudacii de la Colegiul Național ”Mihai Viteazu”.

După ce a făcut pe mofturosul atunci când a fost premiat de către Fundația Julianus pentru că susține autonomia teritorială pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna și Harghita (printre laureații aceluiași premiu se numără și avocata Eva Maria Barki, persoana non-grata în România), Manolachescu a acceptat în 2010 să fie jignit de către UDMR-istul Tamas Sandor, președintele CJ Covasna, cu suma de 10.000 de lei din bugetul public al CJ Covasna și de către UDMR-istul Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, cu suma de 3000 de lei din bugetul public al primăriei, pentru a-și promova ”volumul” (asta ca să înțelegem cu toții pentru cine cântă Manolăchescu când face pe ”multiculturalul”). Rămas, se pare, fără bani în prag de sărbători Manolăchescu și-a relansat tentativa de producere intelectuală.
Acum stau și mă întreb și eu, retoric bineînțeles: ”Cine dracu, în afară de el și partenerul lui, Mădălin Guruianu (președinte PNL Sfântu Gheorghe), a mai auzit de ”relansarea unei cărți”? Eu unul am auzit de ediția a doua, revăzută și adăugită, ediția a treia, a patra, etc. Relansare ca să ce? Ca să mai scrie presa o știre despre tine după ce te-ai facut de rahat în direct la Realitatea TV când te-ai auto-intitulat ”bastard”? Nu știu, întreb și eu… 


One Response to MACULATURĂ PE BANI PUBLICI. Președintele PDL Covasna, Dan Manolachescu, și-a relansat cartea ”Un mit – ținutul secuiesc”

  1. Prof. Dr. René BUSTAN says:

    Cred ca l-ati întels gresit pr Domnul Dan MANOLACHESCU: dezacordul sau total fata da acordul perfect al UDMR cu Guvernul de la Budapesta pentru dezbinarea României si a Românilor.
    Conducatorii României trebuie sa fie MULT mai atenti fata de Budapesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MACULATURĂ PE BANI PUBLICI. Președintele PDL Covasna, Dan Manolachescu, și-a relansat cartea ”Un mit - ținutul secuiesc”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/maculatura-pe-bani-publici-presedintele-pdl-covasna-dan-manolachescu-si-a-relansat-cartea-un-mit-tinutul-secuiesc/