Madaline, scoate degetul din nas ca te vad alegatorii!

July 20, 2009 •Covasnamedia, iredentism, Madalin Guruianu, semidoct, Sfantu Gheorghe, sovinism, UDMR •Views: 1837

Madalin Guruianu, “deontologul” intr-ale societatii civile ajuns consilier local dupa ce a candidat independent, si-a prezentat luna aceasta raportul activitatii. Intre timp, ilustrul consilier local fara de care comunitatea nu s-a putut dezvolta pana acum, s-a inscris, cum alfel, in Partidul Liberal si a ajuns chiar si presedinte la organizatia de Sfantu Gheorghe (miscare anuntata cu surle si trambite de parca Guruianu a fost ales dintr-o suta de contracandidati…ei bine nu, era doar el).
Incercand sa puna in practica cunostintele lacunare de comunicare publica, mister Guruianu se lauda cu faptul ca a fost prezent la sedintele de consiliu local. No asta da realizare domnule consilier! Dar stai, daca imi amintesc bine matale esti platit din bani publici pentru functia pe care o detii iar prezentele la sedinte fac parte din chiar indatoririle matale! Nu-i asa? Ce incerci dumneata sa ne spui? Ca ai facut o favoare alegatorilor ca ai fost prezent la sedintele de consiliu? Pai tocmai de aia ai fost ales…
In aceeasi nota penibila, domnul consilier Guruianu se tot lauda el cum, din degetul domniei sale, au fost alocate fonduri banesti diferitilor sportivi din judet. Cinste lui! Dar sa prezinti ca pe o mare realizare alocarea din bani publici a unor sume de bani unor sportivi mi se pare gretos. Cred c-o fi foarte greu domnule Guruianu sa ridici si matele mana cand ridica mana consilierii locali ai UDMR si PCM. Realizarile sunt ale celor care au muncit, ma refer la sportivi, nu la domnia ta ca ai ridicat mana sa le recompensezi efortul. Era o mare realizare daca matale, cu relatiile pe care sustii ca le ai, ai fi adunat un fond de premiere pentru acesti sportivi din fonduri private si nu din banii contribuabililor.
Daca citesti lista mareata de realizari ale domniei sale observi cu ochiul liber ca domnul consilier e foarte bun la “dat cu gura”. El se intalneste, vorbeste, prezideaza, discuta, analizeaza, face parte, sprijina, propune, dezbate. Domnule consilier, dar ceva concret ai realizat? A crescut nivelul de trai in oras? Ai adus vreun investitor in oras? Ai creat vreun loc de munca? Concret, in afara de dat cu gura ce ai facut?
Sa vii si sa sustii ca majoritatea UDMR si PCM din consiliul local sustin ideile tale pentru ca esti tu rupt din luna e jenant. Singurul motiv pentru care esti sustinut (asta daca esti sustinut!) este pentru ca promovezi valorile si principiile maghiare, ale autonomiei teritoriale pe criterii etnice si ale iredentismului maghiar! Pana cand nu te vom vedea cu totii ca te lupti pentru comunitatea romaneasca din oras, cea din care sustii ca faci parte, nu vei reusi sa ne convingi ca nu ii pupi in cur pe Antal Arpad si Tamas Sandor.

PS: Madaline, in orice ambalaj ai pune un cacat el tot un cacat ramane!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to Madaline, scoate degetul din nas ca te vad alegatorii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Madaline, scoate degetul din nas ca te vad alegatorii!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/madaline-scoate-degetul-din-nas-ca-te-vad-alegatorii/