Mai are cineva vreun dubiu că suntem o colonie?

January 18, 2016 •social •Views: 4849

Atunci când reputatul analist economic Ilie Șerbănescu afirmă că România este o colonie intelectualii rafinați îl acuză de naționalism. Atunci când drapelul României e folosit pe post de tapet pentru a acoperi fundul unor generali americani și români intelectualii rafinați tac.

Ianuarie 2016, Deveselu, România. Ceremonie de schimbare a conducerii bazei americane de la Deveselu, căpitanul James Craycraft l-a înlocuit pe căpitanul William Garren. Potrivit publicației Jurnalul de Oltenia, la activitate au fost prezenţi comandantul naval al regiunii Europa, Africa şi Asia de Sud-Est, contraamiral John Scorby, secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Valeriu Nicuţ, şeful Statului Major General, general Nicolae Ciucă, comandantul Comandamentului Logistic Întrunit, general-locotenent Cătălin Zisu, reprezentanţi din structurile centrale ale MApN şi din armata SUA.

La deschiderea ceremoniei cei prezenți au salutat drapelul NATO, cel al SUA și cel al României. În plus, un drapel SUA de mari dimensiuni a fost arborat în spatele scenei. Tot în spatele scenei a stat și drapelul României, doar că nu arborat așa cum era firesc, pentru a arătat același respect față de simbolul național al României, ci sub forma unui tapet pus în spatele scaunelor oficialilor români și americani.

Înțeleg că Deveselu nu mai este bază militară românească și că pe teritoriul bazei SUA sunt suverane. Că americanii și-au arborat un drapel de mari dimensiuni e ceva firesc. Așa sunt ei, patrioți. Că nu au găsit că drapelul României merită același respect a din nou firesc. Drapelul coloniei nu merită același respect. Simplu.

Ceea ce nu înțeleg însă este cum au putut oficialii români să permită ca drapelul României să fie folosit pe post de tapet pentru ca mai apoi, tot ei, cu piepturile pline de decorații, să se așeze cu fundul la drapelul României. Nu s-a găsit niciun oficial român care să atragă atenția organizatorilor că decât să se așeze cu fundul la drapelul României mai bine se lipsesc? Oare generalii români prezenți la ceremonie și-au lăsat demnitatea națională la poarta unității militare Deveselu odată cu buletinul de identitate atunci când au intrat la ceremonie?

deveselu baza schimbare comanda americana 12 ianuarie 2016 drapel SUA

FOTO: U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 3rd Class Weston Jones/Released

FOTO: 12 ianuarie 2016, ceremonia de schimbare a conducerii bazei militare de la Deveselu, (FOTO: U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 3rd Class Weston Jones/Released)

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Mai are cineva vreun dubiu că suntem o colonie?

  1. jhon says:

    acesti “generali” sunt facuti la apelul de searea de un de un fost presedinte care acuma se da patriot incercind sa revina pe scena politica dupa ce a dus tara intro fundatura si de unde Nutica a furat cit a putut,gh.Stefan la fel,cocos asisderea……… etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Mai are cineva vreun dubiu că suntem o colonie?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mai-are-cineva-vreun-dubiu-ca-suntem-o-colonie/