MĂRTURII despre atrocitățile maghiarilor împotriva românilor din Ardealul de Nord. Cine a fost de fapt groful Wass Albert?

August 16, 2013 •Wass Albert •Views: 2312

albert wass

Albert Wass (FOTO: erdely.ma)

În urmă cu șapte ani, antropologul dr. Ioan Oprescu îmi atrăgea atenția într-o corespondență pe care o purtam cu domnia sa asupra unui articol, semnat de ing. Septimiu Zaharia Seiceanu, publicat în data de 22 aprilie 2006 în Aldine, suplimentul României Libere. Zilele trecute am dat peste scrisoare. Am recitit articolul semnat de Seiceanu și pentru că nu l-am găsit pe internet am decis să-l scanez pentru a-l readuce în atenția opiniei publice.

Articolul este semnat de un martor ocular al atrocităților maghiare împotriva românilor din Ardealul de Nord după diktatul de la Viena. Unul dintre personajele odioase ale acelor vremuri a fost groful Wass Albert, personajul atât de promovat în zilele noastre, de multe ori cu bani publici, de către elitele politice și civice maghiare din Transilvania (a se citi UDMR, PCM, PPMT, CNS etc.). (click pe imagine)

ALDINE Zile intunecate ing Septimiu Zaharia Seiceanu Albert Wass Sucutard 1

ALDINE Zile intunecate ing Septimiu Zaharia Seiceanu Albert Wass Sucutard 2Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to MĂRTURII despre atrocitățile maghiarilor împotriva românilor din Ardealul de Nord. Cine a fost de fapt groful Wass Albert?

 1. […] Vezi și MĂRTURII despre atrocitățile maghiarilor împotriva românilor din Ardealul de Nord. Cine a fost … […]

 2. […] Vezi și MĂRTURII despre atrocitățile maghiarilor împotriva românilor din Ardealul de Nord. Cine a fost … […]

 3. Adi says:

  Dane, unde ai mai vazut tu criminal de razboi care sa predea la o universitate in SUA? Mai ales ca SUA este si a fost controlata de evrei, pe care dupa tine i-a ucis Wass.

 4. Razvan says:

  Este cunoscut nemernicul asta pentru activitatile antiromanesti. Sa nu uitam faptul ca Europa, care se da civilizata nu a condamnat niciodata regimul lui Horthy Miklos,ci doar pe cel al lui Szalasi. Ma intreb cat mai suporta conciliatoristii Europei de astazi fascismul unguresc,pentru ca tolerarea nazismului german si conciliatorismul lui Daladier si Chamberlain au pus bazele plecarii unui dement cu tancurile prin Europa. Cu fascismul unguresc nu este de glumit si consider ca acest puroi european trebuie rezolvat cat mai repede.Cred ca Ungaria ,,trebuie eliberata” de urgenta pentru ca in situatia actuala este un factor de instabilitate in Europa Centrala si de Sud-Est.Nimeni nu are nevoie intr-o constructie europeana stabila de nebuni si criminali. Daca Viktor Orban, in goana lui nebuna dupa voturi,a promovat si isi asuma politica Jobbik, nu inseamna ca trebuie sa manifestam noi romanii intelegere pentru asa ceva,mai ales ca propaganda criminala ungara din SUA este de sorginte nazista. Ei impreuna cu George Soros au introdus termenul de rrom,ei impreuna cu Soros finanteaza organizatiile naziste antiromanesti si tot ei impreuna cu Soros au regizat razboiul din Kosovo, pentru ca ungurii din diaspora sa puna mana pe minele de carbune din Kosovo.Asadar sunt toate premisele pentru a ne face griji si pentru a arata ca noi nu suntem Serbia si nu toleram sa fim calcati in picioare,chiar daca lobbyul unguresc este puternic mai ales in Congres.La ultima afirmatie aduc in discutie si scrisoarea unor scelerati cu apucaturi naziste din Congresul SUA cu privire la retrocedari.Traiasca Romania,eliberatoare de fascism si nazism!Sa nu uitam ca SUA are antecedente in sustinerea nazismului din interbelica si ca pana in apropiere de 7 decembrie 1941,SUA au sustinut cu alimente si combustibil armata imperiala japoneza!(documente recent desecretizate pe baza carora s-au facut documentare+investitiile Sua in Germania Nazista).

 5. Vlad says:

  Criminal de război scăpat basma curată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MĂRTURII despre atrocitățile maghiarilor împotriva românilor din Ardealul de Nord. Cine a fost de fapt groful Wass Albert?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/marturii-despre-atrocitatile-maghiarilor-impotriva-romanilor-din-ardealul-de-nord-cine-a-fost-de-fapt-groful-wass-albert/