Microbiologul roman Vania Atudorei: "Mastile impotriva gripei A1H1 sunt praf in ochii nostri, nu au nicio eficienta!"

November 13, 2009 •Canada, medicina, Romania, valori nationale, Vania Atudorei •Views: 1653

Vania Atudorei, microbiolog roman, doctor in microbiologie, specialist de top si director al unei companii farmaceutice din Canada vorbeste despre minciunile industriei farmaceutice si ale virusului gripei porcine in emisiunea Observator stiintific de la Radio Cluj din data de 14 august 2009.

Din interviu…

Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin. Pot sa va dau un exemplu. Tratam sinuzita cu antibiotice – se folosea la inceput tetraciclina si s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutica nu voia sa-l fabrice, desi era mult mai eficient si trebuia luat numai o data pe zi, iar nu de 3-4 ori pe zi ca tetraciclina, iar industria farmaceutica a zis: “Eu deja am instalatii care m-au costat milioane si miliarde de dolari, eu ce fac cu instalatiile astea si cu vechile antibiotice?”. Este si o industrie care vrea sa faca profituri si care este conservatoare. La un moment dat, sigur ca exista boli pentru care sunt tratamente care, daca sunt prea ieftine, nu le convine pentru ca nu fac profituri.“Medicamentele nu sunt totdeauna eficiente. Si sa va dau un exemplu. Vaccinul pentru gripa care s-a fabricat anul trecut a fost eficient numai in 40-45% din cazuri. Deci sa nu ne facem iluzii ca este o industrie sfanta, careia nu avem nimic sa-i reprosam, impecabila… Etica e departe de asta. In fond, industria asta, in general, este privata, este pe mana unor oameni de afaceri, si ce-i intereseaza pe ei sunt castigurile.”Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Microbiologul roman Vania Atudorei: "Mastile impotriva gripei A1H1 sunt praf in ochii nostri, nu au nicio eficienta!"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Microbiologul roman Vania Atudorei: "Mastile impotriva gripei A1H1 sunt praf in ochii nostri, nu au nicio eficienta!""! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/microbiologul-roman-vania-atudorei-mastile-impotriva-gripei-a1h1-sunt-praf-in-ochii-nostri-nu-au-nicio-eficienta-2/