MINCINOS. Directorul Salinei Praid este membru UDMR conform paginii oficiale de internet a UDMR!

April 2, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, iredentism, Salina Praid, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 2659

Am urmărit și eu emisiunea ”Sinteza zilei” cu Mihai Gâdea de aseară și am rămas stupefiat de nesimțirea directorului Salinei Praid. Întâmplător sau nu, eu am mai scris aici, aici și aici despre simpatiile și acțiunile iredentist-șovine ale directorului Seprodi Zoltan și despre atitudinea sa abjectă.

Și mai halucinant este însă lejeritatea cu care domnul Seprodi Zoltan minte cu nerușinare într-o emisiune de maximă audiență atunci când vine vorba de calitatea sa de membru al UDMR. Seprodi a afirmat aseară în emisiunea lui Mihai Gâdea că este director al Salinei Praid de 12 ani de zile și că nu este membru UDMR și nu a fost susținut de UDMR pentru acestă funcție. O simplă căutare pe pagina de internet a UDMR scoate însă la iveală dovada faptului ca Seprodi a mințit cu nerușinare, acesta fiind membru UDMR de foarte mult timp.

Pagina oficială a UDMR îl prezintă pe Seprodi Zoltan ca fiind director tehnic la Societatea Națională a Sării, funcție pe care acesta a ocupat-o înainte să fie numit director al Salinei Praid. Mai mult, doar un naiv poate să creadă că Seprodi Zoltan poate ocupa o astfel de funcție în județul Harghita fără să aibă girul și susținerea UDMR.


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to MINCINOS. Directorul Salinei Praid este membru UDMR conform paginii oficiale de internet a UDMR!

  1. ARTUR says:

    Eu in locul acelor oameni as da de pamant cu nenorocitul care a dispus inchiderea usilor ! L-as tara prin tribunal de iar sarii ochii ! Cata nesimtire si tupeu mi-a fost dat sa vad de cand ne conduc portocalii si UDMR-ul nu am vazut in viata mea ! Sper din toata inima sa nu mai aud de UDMR sau PDL in vecii vecilor ! Rusine !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MINCINOS. Directorul Salinei Praid este membru UDMR conform paginii oficiale de internet a UDMR!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mincinos-directorul-salinei-praid-este-membru-udmr-conform-paginii-oficiale-de-internet-a-udmr/