NECENZURAT: DOCUMENTUL care dovedeste ca TRAIAN BASESCU a fost colaborator al contrainformatiilor militare, fara nume conspirativ!

January 25, 2011 •PD-L, Securitate, Traian Basescu •Views: 1179

Halal! Ca informator, Băsescu n-a avut nici măcar nume conspirativ!  

de Ioan Romeo ROŞIIANU  
O hârtie găsită în cutia poştală a redacţiei noastre vine să completeze portretul robot al celui mai urât – sau „urât”?! – politician român din aceste vremuri, recte Traian Băsescu, preşedintele cu şuviţă rebelă şi care agresează pe toată lumea. Logic, fără să păţească nimic!
În numele libertăţii de exprimare – pentru care m-am judecat în o grămadă de procese cu fostul primar băimărean Cristian Anghel – am decis că această hârtie alb negru TREBUI să ajungă în spaţiul public.
Este o informaţie de interes public, iar noi, ca şi contribuabili din ce în ce mai îndobitociţi de acest sitem ticăloşit – citat din memorie – AVEM DREPTUL să ştim cine ne decide destinul.
Astfel, cel pentru care jurnaliştilor trebuie a le fi luate telefoanele, cel pentru care suntem „găozari” şi „ţigancă împuţită”, de la caz la caz, acest intolerant îndelung rânjitor, acest matelot cu acte în regulă la Securitate NU AR TREBUI să mai îndrăznească să iasă pe stradă.
Ar trebui, după umila mea părere – şi dreptul la opinie nu îmi poate fi luat de nimeni! – să-şi bage capul în nisipul ruşinării şi să strea acolo până când românii vor fi uitat că el a existat vreodată.
Aşadar, o hârtie oarecare spune că de-a lungul anului 2004 între generalul de brigadă dr. Gheorghe Nicolaescu, pe atunci şeful Direcţiei Siguranţă Militară din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi generalul – locotenent Gheorghe Rotaru, director general al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării s-a purtat – nu ştim la comanda cui?! – o consistentă corespondenţă. Tema? Traian Băsescu!
Integral in Necenzurat

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NECENZURAT: DOCUMENTUL care dovedeste ca TRAIAN BASESCU a fost colaborator al contrainformatiilor militare, fara nume conspirativ!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/necenzurat-documentul-care-dovedeste-ca-traian-basescu-a-fost-colaborator-al-contrainformatiilor-militare-fara-nume-conspirativ-2/