NOAPTEA MINȚII. Primăria şi CJ Satu Mare, conduse de UDMR, le interzic copiilor să intre cu colinda în Palatul Administrativ

November 22, 2016 • social • Views: 7242

În cadrul unei conferinţe de presă comună, primarul Kereskenyi Gabor şi preşedintele Consiliului Judeţean, au anunţat că începând din acest an cetele de colindători nu vor mai fi primite în incinta Palatului Administrativ. Potrivit noii conduceri a Primăriei Satu Mare şi Consiliului Judeţean, copiii care merg a colinda vor fi întâmpinaţi la “groapa lui Gyusi”, între orele 16 şi 18, transmite Informația Zilei.

Vezi și ȘOCANT. UDMR și preoții maghiari din Baia Mare către maghiari: NU vă mai căsătoriți cu românii, NU vă mai lăsați copiii să se joace cu românii!

Această restricţie nu credem că este pe placul lui Moş Crăciun. Nici măcar în timpul regimului comunist nu s-a ajuns la o restricţie atât de dură împotriva tradiţiilor şi obiceiurilor. Palatul Administrativ este un simbol al autorităţii locale, la fel ca Palatul Victoria, Palatul Parlamentului sau Palatul Cotroceni.

Primul ministru, conducerile Senatului şi Camerei Deputaţilor, preşedintele României primeşte cetele de colindători în incinta instituţiilor respective. Regele Mihai şi-a făcut un obicei din a primi colindătorii la Săvârşin. Cum şi de ce au ajuns conducerile celor două instituţii să-i interzică lui Moş Crăciun accesul în aceste instituţii care sunt, până la urmă, ale întregului popor?

Puşi în faţa acestei situaţii, ne facem o datorie de onoare faţă de cetăţenii din judeţul satu Mare, din municipiul Satu Mare, cerându-le celor doi, preşedintelui CJ şi primarului Kereskenyi să revină asupra acestei decizii aberante, anticreştine, care atentează la integritatea sufletească a copiilor.

Integral pe informatia-zilei.ro

FOTO: Pataki Csaba si Kereskenyi Gabor, informatia-zilei.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

3 Responses to NOAPTEA MINȚII. Primăria şi CJ Satu Mare, conduse de UDMR, le interzic copiilor să intre cu colinda în Palatul Administrativ

 1. gaf says:

  romanii ardeleni au ajuns de-o lasitate inspaimantatoare! pai cei doi trebuie maturati de-acolo cu batele. ajunge! Sub conducere romaneasca, Roma ia se ungurizeaza in forta. cred ca nu exista in lume un popor mai las si o conducere de tara mai tradatoare. pai sa fie imediat suspendati din functie. scurt!

 2. George says:

  Stau si ma intreb, ce vina au saracii copii?

 3. morphstar says:

  Sunt copii care sunt crescuti fara acces la religie, credinta, pur si simplu sunt atei. Ce facem cu ei, cum ii aducem langa noi?

  Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend