O noua intrebare adresata domnului Madalin Guruianu

May 8, 2008 •Sfantu Gheorghe •Views: 1161

Dan Tanasa

Sfantu Gheorghe, judetul Covasna


Solicitare adresata domnului Madalin Guruianu, candidat independent pentru Consiliul Local Sfantu Gheorghe

Ii multumim frumos domnului Guruianu pentru amabilitatea de a ne raspunde la intrebarea privind legea finantarii campaniilor electorale si al afisajului electoral ilegal. Suntem convinsi ca domnul Guruianu va prezenta la sfarsitul campaniei sale, prin mandatarul financiar, sumele exacte pe care le-a primit din donatii si sponsorizari.

Am fost placut surprinsi de lansarea campaniei domniei sale care are in centrul sau mesaje adresa preponderent tinerilor. Asteptam in zilele care urmeaza sa vedem care sunt proiectele de viitor pe care domnul Guruianu le are pentru restul locuitorilor orasului, altii decat tinerii.

Din dorinta de a intelege cat mai bine mesajul domnului Guruianu catre electorat am dori sa il intrebam daca are cunostinta despre faptul ca sedintele Consiliului Local Sfantu Gheorghe se desfasoara in limba maghiara, consilierii romani fiind nevoiti sa asculte traducerea la casca? Care este pozitia dansului in legatura cu acest aspect al viitorului post de consilier local, in cazul in care va fi ales?

Cu respect,


Dan Tanasa

08.05.2008

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to O noua intrebare adresata domnului Madalin Guruianu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "O noua intrebare adresata domnului Madalin Guruianu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/o-noua-intrebare-adresata-domnului-madalin-guruianu-2/