PE BANI PUBLICI. Extremiștii de la HVIM se duc în Ungaria la un festival revizionist cu microbuzul Primăriei Târgu Secuiesc!

July 9, 2012 •antiromanism, Bokor Tibor, extremism maghiar, iredentism, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, Targu Secuiesc, UDMR •Views: 2163

Afișul festivalului ”Insula ungară” din 2012

Membrii organizației extremiste maghiare ”Mișcarea tinerilor din cele 64 de comitate – HVIM” (cele 64 de comitate ale Ungariei Mari) din Târgu Secuiesc au făcut o tradiție din a merge în fiecare an în Ungaria, la festivalul revizionist ”Insula ungară”, care este un festival similar ”Insulei Secuiești” care s-a desfășurat în perioada 28-30 iunie a.c. la Catrușa, lângă Târgu Secuiesc, fiind finanțat de către Primăria Târgu Secuiesc.

Festivalul ungar se va desfășura în perioada 12-15 iulie la Veroce, lângă Budapesta (http://magyarsziget.hu) și are printre invitați formația de muzică rock Karpatia, care la Târgu Secuiesc scanda faptul că ”Ardealul nu e România”.

Surse din Primăria Târgu Secuiesc spun însă că tot o tradiție a devenit și faptul că  membrii organizației HVIM se deplasează în Ungaria cu microbuzul Primăriei Târgu Secuiesc și deci, din nou, pe bani publici.

Este binecunoscut faptul că fostul primar, PCM-istul Racz Karoly, era un susținător puternic al organizațiilor extremiste maghiare însă cei care se așteptau la o schimbare a atitudinii la Primăria Târgu Secuiesc se înșeală întrucât noul primar, UDMR-istul Bokor Tibor, nu pare să aibe absolut nicio problemă în a continua sprijinirea din bani publici a organizațiilor extremiste maghiare care susțin revizionismul maghiar și care militează pentru autonomia pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna, Harghita și Mureș.

Deși s-a schimbat conducerea Primăriei  Târgu Secuiesc și în ciuda imensului scandal mediatic iscat in jurul festivalului revizionist ”Insula Secuiască” finanțat de Primăria Târgu Secuiesc, primarul Bokor Tibor nu pare sa aibe vreo problemă în a-i susține pe extremiștii de la HVIM, punându-le la dispoziție microbuzul primăriei pentru a se deplasa la festivalul de la Budapesta.

Vezi și INTERZISĂ ÎN SLOVACIA, formația de muzică rock Karpatia va concerta la Târgu Secuiesc. Festivalul șovino-iredentist ”Szekely Sziget” finanțat de Primăria Târgu Secuiesc VIDEO

Prefectul de Covasna vrea interzicerea finanţării din bani publici a manifestărilor extremiste

Presa revizionista – festival revizionist. Publicatiile Haromszek, Szekely Hirmondo si Csiki Hirlap implicate in sustinerea festivalului “Insula secuiasca” VIDEO
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to PE BANI PUBLICI. Extremiștii de la HVIM se duc în Ungaria la un festival revizionist cu microbuzul Primăriei Târgu Secuiesc!

  1. pista:)) says:

    ar trebui imputata cheltuiala primarului,sa fie extremist pe banii lui si vedem mai vrea?si dat microbuzul in consemn la frontiera , sa le placa intimpinarea in vama:)))prafuri alea alea!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PE BANI PUBLICI. Extremiștii de la HVIM se duc în Ungaria la un festival revizionist cu microbuzul Primăriei Târgu Secuiesc!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/pe-bani-publici-extremistii-de-la-hvim-se-duc-in-ungaria-la-un-festival-revizionist-cu-microbuzul-primariei-targu-secuiesc/