Președinta Siveco România, Irina Socol, CONDAMNATĂ la trei ani și șase luni cu executare

July 2, 2015 •anchetă •Views: 2176

Președinta Siveco România, Irina Socol, a fost condamnată joi, de Tribunalul București, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, transmite Agerpres. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București susțin că reprezentanții companiei Siveco România au creat un circuit infracțional format din peste 50 de societăți comerciale, prin care ar fi fost evidențiate tranzacții fictive derulate în perioada 2009-2013, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

Din cercetări a reieșit că în contabilitatea producătorului de softuri ar fi fost înregistrate achiziții fictive de servicii reprezentând crearea unor programe informatice care în realitate nu au fost prestate, bugetul de stat fiind astfel prejudiciat cu peste trei milioane de euro.

Integral pe Agerpres

FOTO: mpinteractiv.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Președinta Siveco România, Irina Socol, CONDAMNATĂ la trei ani și șase luni cu executare"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/presedinta-siveco-romania-irina-socol-condamnata-la-trei-ani-si-sase-luni-cu-executare/