Președintele Agenției Naționale pentru Romi a pierdut DEFINITIV un proces cu mine

May 4, 2016 • justitie • Views: 2517

Curtea de Apel Brașov a respins azi recursul declarat de președintele Agenției Naționale pentru Romi împotriva sentinței Tribunalului Covasna prin care a acesta a fost obligat să-mi comunice informații de interes public și să-mi plătescă cheltuieli de judecată.

Vezi și EXCLUSIV. Zeci de MILIOANE de euro, cheltuiți în ultimii zece ani de Agenția Națională pentru Romi

În luna ianuarie a.c. Tribunalul Covasna a admis acțiunea subsemnatului împotriva președintelui Agenției Naționale pentru Romi, Daniel Vasile, și l-a obligat pe acesta să-mi comunice informații de interes public și să-mi plătescă cheltuieli de judecată.

Tribunalul Covasna l-a obligat pe Vasile să-mi comunice, în temeiul Legii nr. 544/2001, temeiul legal al adoptării steagului în culorile albastru şi verde arborat împreună cu drapelul României, drapelul Uniunii Europene şi drapelul NATO în biroul preşedinteluiAgenţiei Naţională Pentru Romi precum și temeiul legal al arborării acestui steag în incinta Agenţiei Naţională Pentru Romi precum şi la alte manifestări publice organizate de această autoritate.

Vezi și JURISPRUDENȚĂ. Am câștigat DEFINITIV peste 20 de procese în temeiul legii privind accesul la informații publice

De asemenea, Vasile a fost obligat să-mi plătească 500 de lei cheltuieli de judecată.

Sentința Tribunalului Covasna a rămas astfel definitivă, Vasile fiind obligat acum să pună în executare sentința, în caz contrar riscând executarea silită.

Pe toate durata procesului președintele ANR, Daniel Vasile, nu a părut să înțeleagă faptul că conduce o instituție publică a statului român și s-a comportat întocmai ca un grof care are impresia că instituția publică pe care o conduce e moșia sa personală.

FOTO: Daniel Vasile în vizită în Israel, telaviv.mae.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend