Presedintele PD-L Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu, a "intrat in branza"…

October 14, 2009 •Covasna, Dan Manolachescu, PD-L, semidoct, Sfantu Gheorghe, UDMR •Views: 1725

Umbla vorba prin targ ca Manolachescu, proaspatul presedinte PD-L Sfantu Gheorghe, nu a stat mult pe ganduri dupa ungerea sa pe functie si a intrat “in branza”…si la propriu si la figurat…pentru ca Manolachescu nu a putut uita prima lui dragoste si si-a achizitionat 120 de miorite, in regie proprie, pe care ar vrea sa le pasca unde pe langa Arcus.
Intre timp, Manolachescu se chinuie sa scape de discursul politic “tip cioban” si a declarat azi ca numirea primarului de la Sibiu pe postul de premier ar fi o propunere “traznet”!?
Adica, un veterinar care a fost uns pe functie (si ce functie barosana…) de sef de organizatie de partid nu este de acord ca un primar, ales nu 88% din voturile cetatenilor sa ajunga premier! Bai Manolachescule, eu zic ca fiecare sa faca ce stie mai bine…Johannis cu primaria si tu cu ciobenia!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Presedintele PD-L Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu, a "intrat in branza"…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Presedintele PD-L Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu, a "intrat in branza"..."! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/presedintele-pd-l-sfantu-gheorghe-dan-manolachescu-a-intrat-in-branza/