PRESEDINTELE PNL CRIN ANTONESCU, luat de prost de filiala PNL Covasna. Consilierul judetean Aurel Bote, membru PNL, prezent azi la inaugurarea reprezentantei asa-zisului tinut secuiesc de la Bruxelles! Crin Antonescu la Antena 3: TINUTUL SECUIESC NU EXISTA IN ROMANIA!

May 31, 2011 •Aurel Bote, iredentism, PNL, separatism etnic, sovinism maghiar, Tinutul Secuiesc, UDMR •Views: 1373

Crin Antonescu: tinutul secuiesc nu exista in Romania
 
Consilierul judetean Aurel Bote (foto), membru al PNL Covasna, va fi prezent azi la inaugurarea reprezentantei asa-zisului tinut secuiesc de la Bruxelles, organizata de catre europarlamentarii iredentisti Sogor Csaba si Gyula Winkler, si preotul acuzat de sotia sa ca ar fi curvar, Laszlo Tokes, vicepresedinte al Parlamentului European.
Din informatiile vehiculate in presa, dar si in culise, Bote ar avea mandat din partea colegilor sai romani din CJ Covasna, si a decis sa mearga la Bruxelles in ciuda faptului ca PNL s-a opus, informatia fiind confirmata de Jurnalul National.
 
In opinia mea gestul lui Aurel Bote este inpardonabil. Bote nu avea ce sa caute acolo avand in vedere ce urmeaza sa se desfasoare acolo. Din prostie, tradare, slugarnicie sau naivitate (urmeaza sa vedem azi care a fost motivul exact!), Bote va legitima prin prezenta lui acolo proiectul autonomiei maghiare si va permite UDMR sa afirme ca si romanii din Covasna si Harghita sustin proiectul de autonomie al asa-zisului tinut secuiesc. Din pacate gestul lui Bote nu este singular in PNL Covasna, filomaghiarul Madalin Guruianu, presedinte PNL Sfantu Gheorghe, fiind un sustinator activ al autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna si Harghita.

Crin Antonescu: tinutul secuiesc nu exista in Romania!
 

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PRESEDINTELE PNL CRIN ANTONESCU, luat de prost de filiala PNL Covasna. Consilierul judetean Aurel Bote, membru PNL, prezent azi la inaugurarea reprezentantei asa-zisului tinut secuiesc de la Bruxelles! Crin Antonescu la Antena 3: TINUTUL SECUIESC NU EXISTA IN ROMANIA!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/presedintele-pnl-crin-antonescu-luat-de-prost-de-filiala-pnl-covasna-consilierul-judetean-aurel-bote-membru-pnl-prezent-azi-la-inaugurarea-reprezentantei-asa-zisului-tinut-secuiesc-de-la-bruxelles-2/