PRESEDINTELE PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu: "1 decembrie este nefericit aleasă pentru maghiari nefiind un motiv de sărbătoare"

November 29, 2010 •extremism maghiar, iredentism, Madalin Guruianu, PCM, PNL, semidoct, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 3450

Presedintele PNL Sfantu Gheorghe, filomaghiarul si filosoful fara diploma de licenta Madalin Guruianu (foto), este de parere ca Ziua Nationala a Romaniei este gresit aleasa pe 1 decembrie pentru ca lezeaza sentimentele maghiarilor din Romania.
Guruianu este de parere ca “1 Decembrie este o valoare a românilor, extrem de importantă, ea trebuie să rămână o zi a naţiunii române, dar nu este, nici pe departe, o zi naţională a României în actuala ei configuraţie. Din perspectiva maghiarilor, a minorităţilor din interiorul României, 1 decembrie este nefericit aleasă pentru maghiari nefiind un motiv de sărbătoare, neavând totodată nici o valoare comună în numele căreia să se adune toţi cetăţenii ţării, indiferent de etnie”(citat de catre gazeta in limba romana a UDMR-ului, Observatorul de Covasna).


Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/03/document-la-sfantu-gheorghe-partidul.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/09/fonduri-publice-pentru-deontologi-zeci.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/09/filomaghiarul-madalin-guruianu.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/10/scrisoare-deschisa-domnului-madalin.html

http://tanasadan.blogspot.com/2008/06/intelectualul-madalin-guruianu.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

19 Responses to PRESEDINTELE PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu: "1 decembrie este nefericit aleasă pentru maghiari nefiind un motiv de sărbătoare"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PRESEDINTELE PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu: "1 decembrie este nefericit aleasă pentru maghiari nefiind un motiv de sărbătoare""! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/presedintele-pnl-sfantu-gheorghe-madalin-guruianu-1-decembrie-este-nefericit-aleasa-pentru-maghiari-nefiind-un-motiv-de-sarbatoare-2/