PRIGONIREA ROMANILOR DIN HARGHITA CONTINUA. In preajma zilei de 15 ianuarie UDMR si PCM nu renunta sa-l inlocuiasca pe "Mihai Eminescu" cu "Attila"!

January 14, 2011 •Borboly Csaba, discriminarea romanilor, epurare etnica, extremism maghiar, Harghita, iredentism, Ladanyi Laszlo-Zsolt, Mihai Eminescu, PCM, sovinism maghiar, UDMR •Views: 2132

Autoritatile locale din Miercurea Ciuc, controlate in totalitate de UDMR si PCM, continua demersurile de schimbare a denumirii strazii “Mihai Eminescu” din Miercurea Ciuc in strada “Attila”

Sub pretextul unei actiuni civice initiate de catre un angajat al Finantelor Publice Harghita, Csibi Barna, binecunoscut pentru actiunile sale antisemite, rasiste, fasciste si xenofobe, Consiliul Local Miercurea Ciuc doreste sa supuna la vot cat mai repede initiativa lui Barna de schimbare a denumirii strazii “Mihai Eminescu” in strada “Attila”.
Prefectul judetului Harghita, Ladanyi Laszlo-Zsolt, presedintele CJ Harghita Borboly Csaba sau viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Antal Attila, sustin cu totii, chiar daca nu in mod direct ci mascat prin discursuri “europene”, “multiculturale” si “tolerante”, ca poetul Mihai Eminescu nu are nicio legatura cu municipiul Miercurea Ciuc si ca initiativa lui Barna este binevenita.
Avizul negativ dat in urma cu cateva zile de catre Comisia de atribuiri de denumiri a judetului Harghita este doar unul consultativ, membrii UDMR si PCM din Consiliul Local fiind decisi sa ignore acest document si sa continue demersurile de schimbare a denumirii strazii “Mihai Eminescu”.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2011/01/miercurea-ciuc-victorie-de-moment.html 

http://www.adevarul.ro/locale/brasov/miercurea_ciuc-eminescu-denumire_strada_0_408559359.html 

http://roncea.ro/2011/01/14/de-ziua-lui-eminescu-extremistii-maghiari-de-la-guvernare-insista-pentru-schimbarea-denumirii-strazii-mihai-eminescu-din-miercurea-ciuc-in-attila/

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

10 Responses to PRIGONIREA ROMANILOR DIN HARGHITA CONTINUA. In preajma zilei de 15 ianuarie UDMR si PCM nu renunta sa-l inlocuiasca pe "Mihai Eminescu" cu "Attila"!

  1. Popescu Ionel - Costel says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PRIGONIREA ROMANILOR DIN HARGHITA CONTINUA. In preajma zilei de 15 ianuarie UDMR si PCM nu renunta sa-l inlocuiasca pe "Mihai Eminescu" cu "Attila"!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/prigonirea-romanilor-din-harghita-continua-in-preajma-zilei-de-15-ianuarie-udmr-si-pcm-nu-renunta-sa-l-inlocuiasca-pe-mihai-eminescu-cu-attila-2/