Primarul din Sfântu Gheorghe pierde un nou proces. Tribunalul Covasna îl obligă pe UDMR-istul Antal Arpad Andras să-mi comunice informații referitoare la fondurile alocate Zilei Naționale a României!

March 9, 2012 •Antal Arpad, antiromanism, extremism maghiar, Primaria Sfantu Ghorghe, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, Tribunalul Covasna, UDMR •Views: 1456

 

Tribunalul Covasna a admis miercuri, 7 martie, acțiunea subsemnatului împotriva primarului din Sfântu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad (foto). Instanța îl obligă pe Antal să îmi comunice informții de interes public cu privire la alocarea fondurilor publice din bugetul Primăriei Sfântu Gheorghe pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României:

 – Care este cuantumul total al sumelor alocate de la bugetul public al municipiului Sfantu Gheorghe pentru sarbatorirea zilei de 1 Decembrie, in perioada anilor 2000-2011, defalcat pe fiecare an.

 


3 Responses to Primarul din Sfântu Gheorghe pierde un nou proces. Tribunalul Covasna îl obligă pe UDMR-istul Antal Arpad Andras să-mi comunice informații referitoare la fondurile alocate Zilei Naționale a României!

  1. sic says:

    Ce mare senzatie…

  2. un asiatic says:

    Ai câștigat din nou! Felicitări! Doamne dar cât de răi pot fi udemeriștii ăștia, să aloce atât de puțini bani pentru sărbătorirea zilei naționale a Romîniei. Alooooo? Parchetuuuuuul? Se aude și pe acolo?…………Nu se aude, că nu are de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Primarul din Sfântu Gheorghe pierde un nou proces. Tribunalul Covasna îl obligă pe UDMR-istul Antal Arpad Andras să-mi comunice informații referitoare la fondurile alocate Zilei Naționale a României!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/primarul-din-sfantu-gheorghe-pierde-un-nou-proces-tribunalul-covasna-il-obliga-pe-udmr-istul-antal-arpad-andras-sa-mi-comunice-informatii-referitoare-la-fondurile-alocate-zilei-nationale-a-romaniei/