Raportul anual al organizatiei "Save the Children" privind bunastarea mamelor in lume. Romania se afla pe locul 37 din 43.

May 4, 2010 •Romania, Save the Children •Views: 1283

Organizatia “Save the Children” a dat publicitatii, in data de 3 mai, raportul anual privind starea mamelor in lume, “State of the World’s Mothers 2010”. Raportul aduce in atentia opiniei publice mondiale faptul ca in fiecare an 50 de milioane de femei din tari aflate in curs de dezvoltare nasc fara ajutor profesional in domniu iar 8.8 milioane de copii sau nou-nascuti mor in fiecare an de boli care pot fi tratate. Conform raportului, in topul tarilor in privinta bunastarii mamelor se afla Norvegia, pe ultimul loc situindu-se Afganistan. Romania ocupa locul 37 din 43 din grupul tarilor dezvoltate, fiind inaintea Rusiei, Ucrainei, Republicii Moldova, Bosniei, Macedoniei si Albaniei. Raportul complet il puteti accesa aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Raportul anual al organizatiei "Save the Children" privind bunastarea mamelor in lume. Romania se afla pe locul 37 din 43."! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/raportul-anual-al-organizatiei-save-the-children-privind-bunastarea-mamelor-in-lume-romania-se-afla-pe-locul-37-din-43-2/