Raspunsul lui Florin Cherestes si al Observatorului de Covasna dupa materialul de ieri: injuraturi, trivialitati si jigniri! Bravo baieti!

May 13, 2010 •Florin Cherestes, Observatorul de Covasna, PD-L, semidoct, UDMR •Views: 3233

In urma materialului publicat ieri pe blog, Florin Cherestes (foto jos), unul din membrii din conducerea Observatorului de Covasna mi-a expediat un email de “sustinere” pe care il redau alaturat.

Reactia lui Florin Cherestes confirma si ea nivelul intelectual al grupului Manolachescu-Guruianu-Santa-Iordan-Cherestes si poate ridica semne de banuiala privind existenta unui adevarat grup mafiot, deghizat in grup de media, care “executa” public pe oricine nu gandeste ca ei sau pe oricine indrazneste sa atace discursul iredentist al primarului Antal Arpad si al presedintelui Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor.
Nu am inteles ce legatura are mama mea cu mizeria asta…eu nu m-am legat de mama lui Cherestes. I-am aratat doar opinia mea, argumentata, la care Cherestes are un singur argument: sa ma injure de mama!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

18 Responses to Raspunsul lui Florin Cherestes si al Observatorului de Covasna dupa materialul de ieri: injuraturi, trivialitati si jigniri! Bravo baieti!

  1. Dragos Alexa says:
  2. un observator obiectiv says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Raspunsul lui Florin Cherestes si al Observatorului de Covasna dupa materialul de ieri: injuraturi, trivialitati si jigniri! Bravo baieti!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/raspunsul-lui-florin-cherestes-si-al-observatorului-de-covasna-dupa-materialul-de-ieri-injuraturi-trivialitati-si-jigniri-bravo-baieti-2/